Search for content, post, videos

Impotenta. Ce trebuie sa stii

Impotenta este o afectiune care poate sa distruga viata unui barbat, din toate punctele de vedere. Majoritatea barbatilor se confrunta cu probleme erectile pe parcursul vietii, insa acestea nu sunt neaparat de natura grava.

Insa, impotenta la barbati, in cazul in care se manifesta, poate fi o lovitura puternica pentru masculi.

Impotenta. Ce trebuie sa stii

Impotenta se manifesta prin inabilitatea de a avea erectie suficient de mult timp sau lipsa totala a erectiei. Totodata, imposibilitatea de a ejacula este un alt semn de impotenta.

Lipsa apetitului sexual in totaliate sau ejacularea precoce, fie dificultatea de a ajunge la orgasm, sunt si ele semne ale impotentei.
Unul dintre factorii cruciali care pot cauza impotenta este stresul, indiferent de varsta. Astfel, impotenta se poate manifesta si in cazul barbatilor tineri, nu numai in cazul celor trecuti de o anumita varsta.

Impotenta. Boli care o pot cauza

Unele boli pot cauza impotenta, fiind vorba de boli cronice. Aceste boli sunt fie afectiuni cardiovasculare sau probleme aleprostatei. Oboseala cronica, sedentarismul, alimentatia grasa fumatul si consumul excesiv de alcool sunt alti factori care pot duce la impotenta.

In cazul aparitiei impotentei, este crucial sa vizitati medicul. Fiecare caz de impotenta este tratat individual, in functie de cauzele impotentei. Insa, pentru a nu ajunge in astfel de situatii, este indicata o alimentatie sanatoasa, mult sport, odihna indeajuns, si moderatie in consumul de alcool.

 

 

loading...
<

6 comments

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Venituri suplimentare, la calculator, cerem seriozitate.

  Contactati
  viorel70m1@yahoo.ro Folositi coduri:

  -„info” pentru rabdare si rasplata in timp lung;

  -„detalii” pentru rezultate intr-un an;

  -„voip” pentru telefon si surplus de venituri.

  Orice alegeti, e de viitor si realizabil cu putine resurse
  financiare si de timp.

  Astept mesaj.

 • <cite itemprop="author">Antonia Apst</cite>

  In „legea”si obisnuintele/ritualurile existente care nu sunt obligatori dar lumea le tine din obisnuinta si le confunda cu religia/traditia poate nu le strica si pe a nevestei si copiilor in cazul in care are…!? la fel si alte boli…nu?!

 • <cite itemprop="author">Antonia Apst</cite>

  grav e ca se da si de partea „pocaintei” ca si cand ar cauta o scapare ca altii in alcool si spune ca de ce vrei sa traiesti altfel ca asa e mai normal numai sa nu iasa mai prejos…

 • <cite itemprop="author">Antonia Apst</cite>

  poate intra in depresie, poate alti aleg chiar sa traiasca asa din cauza asa zisei religie ca nu asta este religia aleg sa traiasca mai asa, poate sufera si altii nu stiu si pica pe altii mai normali ca sunt bolnavi de depresie sau altele nu ca nu sunt lasati sa traiasca normal langa acestia sau in alta parte…poate aceasta boala duce la altele si la un comportament sau atitudine fata ca sa nu fie lasat adica trebuie sa „moara si capra vecinului” si alegerile la mancare si stil de viata le poate determina impotenta sau alte boli si mai obliga si pe alti sa moara cu ei refuzand din orgoliu alte solutii…

 • <cite itemprop="author">artstil</cite>
 • <cite itemprop="author">Cosmin</cite>

  Pareri interesante am vazut pe internet despre vigrax. Nu l-am folosit si nu stiu cat de eficient e, doar din ce am citit. Cred ca si astfel de produse pot fi utile pentru cresterea potentialului sexual, atunci cand acesta a scazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *