Search for content, post, videos

Il iubesti la nebunie? 4 situatii in care trebuie sa fii geloasa!

De la dragoste la nebunie nu e decat un pas, iar acest  pas se numeste gelozie. Expertii in relatii avertizeaza ca gelozia poate deveni usor toxica pentru partenerii de cuplu. Exista insa cateva situatii in care „nebunia” ta este permisa. Iata-le:

1. Cere prea des sfatul mamei/prietenei sale

Sunteti de ceva timp impreuna, insa deciziile le ia tot dupa ce se consulta cu mama ori cu prietena lui cea mai buna? Te simti frustrata ca nu prezinti suficienta incredere pentru el, iar el nu te pretuieste suficient pentru a te lua in considerare la luarea deciziilor importante. „Trebuie sa simti ca esti parte a unui cuplu in care ambii aveti drepturi egale, iar cand acest lucru nu se intampla, este un semnal de alarma”, spune psihoterapeutul american Jane Greer. Pare  dificil, insa cel mai bine este sa-i explici ca ai vrea sa participi la luarea deciziilor, mai ales cand acestea te privesc si pe tine, fara sa excluzi insa complet aportul tertilor in luarea hotararilor. 

2. Iese prea des cu baietii

Nu vrei sa pari posesiva, insa te deranjeaza teribil cand ii pune pe ei pe primul loc, iar tu ramai mereu singura sa te uiti la film sau sa iei cina intre patru pereti.
Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *