Search for content, post, videos

Solutii pentru a il da pe spate! 5 idei pentru cele mai frumoase scrisori de dragoste

Scrisorile de dragoste pot parea ceva invechit, dar sunt o dovada minunata de iubire, adevarate declaratii de dragoste. Iata 5 idei pentru cea mai frumoasa scrisoare de dragoste!

1. Dragul meu,

Daca as fi putut sa gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie in detaliu sentimentele frumoase pe care le am pentru tine, ti le-as fi spus inca de cand ne-am intalnit. Cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac este sa ti le arat acum.

Te iubesc atat de mult!.. Esti cel mai bun lucru din viata mea. Esti cea mai buna poezie scrisa vreodata, cel mai frumos cantec compus, cel mai frumos tablou pictat. Niciodata n-am crezut ca voi fi asa de norocoasa si ca voi avea asa un barbat ca tine!

Te iubesc mai mult decat imi iubesc viata, in fiecare zi mai mult si este cel mai frumos sentiment pe care l-am incercat vreodata.

Intotdeauna a ta,

. Iubitul meu,

Te-am intalnit intr-o zi pe care nu o voi uita niciodata, dar nu am stiut in acel moment ce insemni pentru mine. Acum stiu. Esti lumina ochilor mei, ratiunea de a exista si numai gandul de a nu mai fi impreuna ma face sa-mi inghete sangele in vine de frica.

Deci, in aceasta zi, iti promit sa fiu alaturi de tine si sa te iubesc cu bune si cu rele, pana cand moartea ne va desparti. Si desi nu suntem casatoriti inca, niciodata nu voi rupe aceste juramant, intrucat ziua in care te-am cunoscut a fost ziua in care viata mea a inceput cu adevarat.

Te iubesc,

3. Dragul meu,

Te iubesc! Iubesc orice lucru marunt din fiinta ta. Iubesc zambetul tau, ochii tai magici, sunetul vocii tale. Iubesc atingerea ta delicata si caldura pe care o simt cand sunt langa tine. Ma gandesc in fiecare clipa la tine cand nu suntem unul langa altul si am nevoie de tine. Ma completezi perfect si insemni totul pentru mine. Esti cel mai bun lucru din viata mea si singurul om pe care l-am dorit cu adevarat langa mine. Nici in cele mai frumoase vise nu mi-am putut inchipui ca voi avea pe cineva atat de special ca tine. Iubesc fiecare moment cand suntem impreuna.

A ta pentru totdeauna,

4. Iubitul meu,

Nu stiu cum sa exprim mai bine sentimentele care ma covarsesc mereu cand ma gandesc la tine. Tot ce stiu este ca ai cel mai bun suflet, cel mai nobil caracter, cea mai frumoasa personalitatea si toate calitatile cu care poate fi inzestrat un om, iar dragostea si admiratia mea fata de tine au crescut si cresc pe zi ce trece. In fiecare zi ma uimesti cand te descopar mai mult si realizez ca am gasit perfectiunea!

scrisEsti mai minunat si mai adorabil in ochii mei ca niciodata; bucuria, mandria si recunostiinta mea ca ma iubesti este fara margini. Iti multumesc ca existi si ca esti al meu!

Te iubesc,

5. Dragul meu,

Nici nu stiu de unde sa incep; gandidu-ma la tine, inima imi bate atat de tare, aproape ca imi sparge pieptul. Ma faci sa simt fluturasi in stomac, o senzatie atat de placuta, si parca as pluti pe un norisor. Nu am iubit niciodata pe nimeni atat de mult si tu esti cel care-mi ocupi toate gandurile. Iti daruiesc tot ce am mai bun, inima mea, sufletul meu, corpul meu, gandurile mele, toata fiinta mea. Tot ce stiu este ca vreau sa fii al meu pentru totdeauna.

Te iubesc,

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *