Search for content, post, videos

Idei de intalniri care sunt mai bune decat un maraton de seriale

Este usor sa te schimbi intr-o pereche de pijamale confortabile, sa comanzi mancare si sa te pui pe canapea cu planul de a te uita la filme. Aceasta intalnire nu este deloc creativa si nici romantica. Iata cateva idei de intalniri care te vor ajuta sa te reconectezi cu persoana iubita.

Mergeti la o clasa de meditatie
Incercati o clasa de meditatie. Majoritatea oamenilor nu inteleg puterea pe care o poate avea meditatia in vietile lor. Ii poate ajuta sa dezvolte mai multa iubire si bunatate pentru ei si pentru cei din jurul lor.

Mergeti la Escape Room
Ia-ti partenerul de mana, cativa prieteni si pregatiti-va sa rezolvati o crima, sa gasiti un antidot sau sa scapati dintr-o situatie hazardoasa in cea mai noua atractie, Escape Room. Aceste camere te fac sa lucrezi in echipa pentru a incerca sa rezolvi povestea aleasa si sa iesi din camera in 60 de minute.

Lasati totul in mana soartei
Daca nu va puteti decide unde sa mergeti, iesiti in centru si in timp ce treceti pe langa anumite localuri, atractii etc si invartiti moneda pentru a decide daca mergeti sau nu acolo. Ca si rezultat poti avea o zi plina de cocktailuri, manichiuri, masaj etc. Moneda alege ce faceti si ce nu faceti.

Mergeti la o sala de jocuri
O seara intr-o sala de jocuri poate fi amuzanta si competitiva.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *