Search for content, post, videos

Iata de ce este bine sa-ti cunosti sotul online!

Daca iti cauti partenerul de viata, nu ar strica sa arunci un ochi si pe internet. Casniciile in care sotii s-au cunoscut, initial, online sunt mai trainice!

 

Cuplurile casatorite care s-au cunoscut pe internet sunt mai fericite, iar relatiile lor, mai durabile, decat in cazul partenerilor casatoriti care s-au vazut in alte conditii.

 

Pentru cei care se dezic de “era internetului”, afirmatia poate parea deranjanta. Dar statistic este dovedit ca persoanele care s-au cunoscut online, au dezvoltat mai apoi o relatie care s-a oficializat prin casnicie, sunt mai fericite in cuplu.

 

Desi online-ul nu este cel mai romantic mediu, iti poate oferi o portita buna de a afla unele lucruri pe care nu le poti descoperi mereu fata in fata, prin viu grai. Spre exemplu, sa zicem ca ti s-au aprins calcaiele dupa un barbat pe care l-ai cunoscut la o intalnire cu vechii prieteni din facultate. Totul merge snuri, va vedeti des si ai ajuns sa te indragostesti pana peste cap. Nu te deranjeaza ca el nu si-a terminat facultatea, pentru ca nu pui mare pret pe diplome.

Dar, intr-un anumit moment si o anumita situatie, citesti ceva scris de el, un bilet, un e-mail, si constati ca scrie total gresit gramatical. Daca nu pui nici pret pe asta, este alegerea ta si nimeni nu trebui sa o condamne sau sa o laude. Dar poate aveti planuri de casatorie si sa faceti copii. Chiar crezi ca viitorul sot o sa poata sa il invete sa scrie pe copilul vostru, din moment ce nu stie cand se foloseste “o data” si “odata” sau, mai rau, “s-au” si “sau”?! Pana una alta, este un detaliu aparent minor care nu conteaza atunci cand iubesti din tot sufletul. Dar viitorul conteaza si cei care au pretentii de ei insisi si de la viata pe care vor sa o aiba, atat pe plan personal, profesional, cat si familial, conteaza.

 

O astfel de situatie ar fi putut fi usor evitata daca v-ati fi cunoscut online, caci ati fi fost nevoiti, mai intai de toate, sa va scrieti.

 

Pe internet, prin retelele sociale de tip Facebook, Google+ sau LinkedIn, puteti afla multe despre viitorul partener. Bineinteles, acestea nu substituie discutiile, iesirile in oras, plecarile in vacanta sau traiul in doi din care puteti afla mult mai multe despre felul de a fi.

 

5 mituri despre infidelitate demascate

Dar chiar si in aceste conditii, persoanele care-si cunosc partenerii online au sanse mai mari la fericirea in doi, caci stiu mai bine din punct de vedere social si educational cu ce se confrunta. Pana una alta, ceea ce nu conteaza prea mult in prezent, cand omul este manat de pasiune si pura dorinta de a fi langa celalalt, poate face diferenta intre o casnicie satisfacatoare si una dezamagitoare in viitor.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *