Search for content, post, videos

Iata de ce cuplurile fericite nu vorbesc despre relatia lor pe Facebook

Traim intr-o lume ciudata unde pentru anumite persoane un status pe internet inseamna mai mult decat ce se intampla in viata reala. Evaluam viata cuiva pe baza postarilor de pe internet si de multe ori ne inselam.

Astazi am aflat motivele fascinante pentru care cuplurile fericite nu isi posteaza intreaga viata pe internet.

Cand 2 persoane sunt fericite cu relatia lor traiesc clipa

Daca totul merge bine in viata si relatia persoanei respective nu inteleg de ce si-ar irosi timpul sa posteze pe internet pentru a-si dovedi implinirea. Nu inseamna ca nu posteaza niciodata poze si ca nu isi verifica conturile, dar vietile lor sunt atat de bune incat nu au timp de asa ceva.

Orice cuplu care isi impartaseste problemele de cuplu pe internet nu castiga nimic din asta

Dezvaluindu-ti problemele personale pe internet pentru a le vedea toata lumea este cea mai ineficienta metoda de a-ti rezolva problemele. Va inrautati lucrurile.

Fericirea adevarata vine din fericirea pe care o simti atunci cand esti intr-o relatie cu persoana potrivita.

Nu vei castiga nimic daca iti postezi dovezile de fericire pe pagina ta de Facebook. Bucuria adevarata o gasesti atunci cand petreci timp cu persoana iubita in viata reala.

Nu trebuie sa dovedeasca nimic, nimanui

Persoanele care sunt cu adevarat fericite in relatia lor nu au interesul de a se folosi de cealalta persoana pentru a le dovedi altora cat sunt de fericiti. Sunt impreuna pentru ca vor sa fie si nu le pasa ce spune pagina lor despre ei.

Iar cel mai important lucru…

Cercetatorii au aflat ca cei care nu folosesc deloc retelele de socializare sunt mult mai fericiti decat cei care o fac deoarece nu se compara constant cu colegii sau prietenii lor. Uitam mult prea des ca tot ce conteaza sunt vietilor noastre, relatiile noastre, experientele si sentimentele noastre si nu popularitatea online.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *