Search for content, post, videos

Iata cel mai mare risc pentru barbatii care-si insala partenerele!

Un barbat care si-a inselat iubita poate scapa inventand tot felul de motive pentru micile urme de pe corp aparute dupa o partida de sex incendiar, dar ce se face daca ajunge acasa cu penisul “fracturat”?

 

Aventurile extraconjugale, dar si aventurile amoroase ale barbatilor implicat in relatii stabile neconcretizate in casatorie se pot lasa nu numai cu o inimi frante, ci si cu penisuri “fracturate”, cuvantul fractura fiind cumva impropriu folosit dat fiind ca organul sexul masculin nu este facut din os, ci din tesut cartilaginos si tesut muscular. Chiar si asa tot pot avea loc accidente care sa duca la “ruperea” penisului.

 

De altfel, cele mai multe accidente grave aparute in timpul sexului au loc atunci cand barbatul isi insala partenera, fapt demonstrat de un studiu efectuat la Centrul Medical din cadrul Universitatii din Maryland. Concluzia cercetarii este urmatoarea: cu cat factorul de risc in ceea ce priveste descoperirea actului de infidelitate este mai mare, cu atat este mai mare si riscul de accident in timpul sexului, “fracturarea” penisului fiind unul dintre accidentele cele mai frecvente aparute in urma inselatului.

 

Printre cauzele acestui fenomen se numara faptul ca barbatii care insala o fac, de regula, in medii mai putin conventionale si mai putin familiare: fie ca intr-un hotel, la amanta acasa, in masina, in baia unui restaurant, la cinematograf si chiar in locuri publice ferite de ochii lumii. Faptul ca mediul in care are loc actul de infidelitate este mai putin familiar barbatului care insala, faptul ca sunt incercate pozitii sexuale cu care el este mai putin obisnuit, dar si graba din timpul actului sexului fac ca cele mai multe accidente de acest gen sa apara tocmai pe fondul aventurilor extraconjugale.

 

“Fracturarea” penisului are loc, de regula, atunci cand organul sexual este erect. Pentru ca penisul nu este format din oase, “fractura” se refera la ruperea sau sfasierea tesutului denumit tunica albuginea, care este tesutul conjunctiv fibros ce inconjoara corpii cavernosi permitand o curbarea (scularea) penisului in timpul erectiei. Tunica albuginea imprejumuieste tesutul spongios din sectiunea mediana a penisului.

 

Acest tip de “fractura”, adica de rupere a tesutului fibros tunica albuginea, este urmata de adesea de hemoragie, de umflarea zonei si, bineinteles, de pierderea erectiei. Mai mult de atat, barbatii patiti stiu ca este foarte dureros acest tip de accident.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *