Search for content, post, videos

Iata ce ii sperie cu adevarat pe barbati la inceputul unei relatii

Momenele de la inceputul unei relatii sunt cele mai frumoase, in parte pentru ca exista acea scanteie care se aprinde de fiecare data cand te gandesti la persoana cealalta, pe de alta parte datorita nesigurantei, o nesiguranta in sens pozitiv care iti da senzatia ca nu stii la ce sa te astepti nu de la ziua de maine ci chiar de la urmatoarele ore, ca ai mereu ceva nou de descoperit, ceva nou de invatat etc.

Este o etapa nesigura deci si de multe ori imprevizibila, o etapa plina de intrebari cae de multe ori te sperie sau il sperie. Iata cateva din aceste intrebari si dileme pe care barbatul le are la inceputul unei relatii:

1.Se va plictisi. Intr-o zi, ea se va obisnui si va interveni plictiseala. Pot oare sa evit sa se intample asa ceva si daca da, cum?

2.Va crede ca sunt prea insistent la un moment dat. In mod normal, la inceputul unei relatii comunicare exista din plin, mai mult decat dupa ce ambii parteneri se cunosc foarte bine. Cateodata insa el se va gandi si reanaliza toti pasii facuti, se va stresa la gandul ca oare nu te-a sunat prea des, nu ar fi ajuns doar doua mesaje text in acea zi si asa mai departe, la gandul ca femeia va trai cu impresia ca e prea grabit si se misca prea repede.

probleme la inceput de relatie 3.Se vede cu altcineva. La inceput, totul pare corect, chiar si sa te vezi cu altii. Asa ca, pana ce il vei asigura ca el este exclusiv in viata ta si ca vrei sa continui alaturi de el in cel mai serios mod cu putiinta, se va ingrijora de acest lucru.

4.Ii place mai mult de unul din prietenii mei. Sunt barbati care cad prada acestui cer vicios al ideilor: “Da, suntem la inceput, imi doresc sa-i placa de prietenii mei, iesim in grup dar, la fel de bine ar putea sa-i placa mai mult de unul din ei si sa il vrea pe el.”

5.Primul sarut care poate strica totul. Ultimul test de compatibilitate. Dupa ore sau chiar zile de intalniri si discutii in care v-ati cunoscut mai bine, primul sarut va fi decisiv. In mintea sa, in momentul respectiv va concura cu toti cei care te-au sarutat pana la acest moment si oarecum are dreptate. Pentru ca poti sau nu sa simti ceva, sa mergi mai departe sau nu in urma primului sarut.

6.Vrea doar sa fim prieteni. Si dupa cum spuneam mai sus, daca dupa primul sarut ea nu simte nimic, logic e sa se gandesca sa ramana doar prieteni. Dar chiar si atunci cand nu s-a ajuns inca la primul sarut, exista o perioada chiar la inceput de relatie cand linia de demarcatie intre ceea ce ar putea fi o poveste de iubire sau doar o prietenie este extrem de vaga si slab conturata.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *