Search for content, post, videos

Iata ce fel de femei ii innebunesc pe barbati! Te numeri printre ele?

Femeile care se considera sexy trebuie sa ia in considerare faptul ca barbatii au alte lucruri dupa care se ghideaza atunci cand le doresc si, de cele mai multe ori, nu este vorba despre ceea ce credem noi.

Asadar, in cele ce urmeaza, va vom prezenta care sunt cele mai incitate lucruri pe care un barbat le gaseste la o femeie, indiferent de felul in care arata.

Imbracamintea
De exemplu, hainele rosii sunt unul dintre lucrurile pe care barbatii le considera cele mai sexy atunci cand vad pentru prima data o femeie. Daca femeia nu are tocmai masurile unui fotomodel, hainele rosii si mai ales lenjeria intima rosie pot de multe ori sa ii confere acesteia un grad de senyualitate si feminitate mult sporit.

Umorul
Alt tip de femei care sunt considerate sexy indiferent de felul in care arata sunt femeile care au simtul umorului, Barbatii doresc ca cea pe care o au alaturi in pat sa fie jucausa si sa se amuze, sa se joace, asa ca daca iti place sa razi si sa-i faci si pe altii sa rada, ar trebui sa ai mai mult curaj in abordarea barbatilor pe care-i doresti, chiar daca nu te consideri cea mai atragatoare femeie din lume.

Buzele
Iarasi, femeile care au norocul sa aiba buzele mari si carnoase pot avea parte cam de orice barbat doresc. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca barbatii sunt atrasi de gura bogata a unei femei pentru ca primul lucru la care se duc cu gandul este sexul oral. Asadar, daca ai buzele mari si carnoase ar trebui sa te simti norocoasa.

Bratele
Un alt factor ciudat care ii face pe barbati sa innebuneasca sunt bratele lungi. Potrivit sociologilor, barbatilor le place la nivel subconstient sa fie imbratisati de femei, aceasta fiind o reminiscenta materna. Astfel, barbatii vor dori mai mult o femeie care reuseste sa-i cuprinda intreg trupul spre deosebire de o femeie care are mainile scurte. Deci, daca ai mainile lungi, te poti considera norocoasa la capitolul barbati.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *