Search for content, post, videos

Iata ce cauta fiecare zodie la partenerul ideal

Fiecare dintre nativii zodiacului are cateva pretentii, ascunse sau pe care le exprima, cu privire la partenerul ideal.

Potrivit astrologilor, unii dintre nativii zodiacului sunt axati mai mult pe calitati de natura fizica, pe cand altii pot face abstractie de aspectul fizic, daca partenerul are o serie de trasaturi de caracter pe care le considera ideale.

Asadar, iata ce cauta fiecare zodie la partenerul ideal

BEREBC – Berbecii cauta un partener care sa fie cat se poate de devotat. nativii acestei zodii vort face totul pentru un partener care isi arata dmiratia si devotamentul fata de ei.

TAUR – Nativii din Taur nu pun aproape deloc accent pe aspectul fizic al partenerului. Mai mult, nativii acestei zodii cred ca partenerul ideal, pentru ei, este o persoana care ii asculta si le da dreptate mai tot timpul. Adica nativii acestei zodii vad in partenerul ideal un om care are incredere in ei din toate punctele de vedere.

GEMENI – Contrar caracterului lor dual si coleric, nativii din Gemeni au preferinte precise cu privire la partenerul ideal. Astfel, nativii acestei zodii cred ca partenerul ideal pentru ei intruneste perfect un echilibru intre un aspect fizic cel putin placut si un caracter care denota verticalitate.

RAC – Racii, fiinte destul de introvertite, cauta si ei o anumita trasatura la partenerul ideal. Din punct de vedere fizic, nativii acestei zodii sunt atrasi de persoane cu o fizionomie impunatoare iar din punct de vedere al caracterului le plac oamenii carora le place viata.

LEU – Leii au o singura dorinta cand vine vorba despre partenerul lor. Astfel, nativii acestei zodii pun accent in primul rand pe statornicie, Asadar, partenerul ideal pentru nativii din Leu este in primul rand statornic.

FECIOARA – Fecioarele, mai pragmatice din fire, fac oarecum abstractie atat de aspectul fizic cat si de unele defecte ale partenerului, atata timp cat acesta da dovada de orientare financiara puternica. Astfel, Fecioarele cauta in partenerul ideal un stalp financiar, in primul rand.

BALANTA – Pe de alta parte, Balantele, obisnuite sa se descurce de unele singure, sunt mult mai romantice cand vine vorba de partenerul ideal. Astfel, aceste persoane cauta un om care este deopotriva visator dar si creativ.

SCORPION – Pentru Scorpioni insa situatia este alta. Astfel, nativii acestei zodii pun accent pe sexualitatea partenerului . Deci, pentru ei, partenerul ideal are un apetit sexual de neegalat.

SAGETATOR – Sagetatorii insa cauta un partener ideal care nu este perfect din punct de vedere fizic sau din punct de vedere al caracterului, dar care arata bunatate de fiecare data cand are ocazia.

CAPRICORN – Capricornii pe de alta parte cred ca partenerul ideal pentru ei este o persoana putenrica, din toate punctele de vedere. Adica pentru ei partenerul ideal trebuie sa fie in stare sa ia decizii destul de grele si sa nu se lase influentat de sentimente.

VARSATOR – Varsatorii cred ca partenerul ideal pentru ei este o persoana care sa le ofere caldura si dragoste nemarginita, oricum ar fi in rest. Adica, fac abstractie de multe lipsuri ale unie persoane, daca este destul de inteligenta pentru a oferi dragoste adevarata, sub toate formele ei.

PESTI – Pentru pesti, partenerul ideal este in primul rand un jucator de echipa. Adica Pestii cauta un partener care ii sprijina in aproape tot ce intreprind.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Cornelia Stoica</cite>

  Acum poti sa faci bani! Exista
  multe motive pentru care trebuie urgent sa incepi aceasta colaborare:
  castigi bani imediat, chiar si din prima luna, fara sa construiesti
  retele de oameni, te sustine o echipa inimoasa si gata sa-ti sara in
  ajutor, beneficiezi de un suport informational cu totul extraordinar, ai
  sansa unei cariere de mare viitor. Cere chiar acum detalii la adresa de
  email: corneliasto@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *