Search for content, post, videos

Iata care este primul pas involuntar catre despartire

Majoritatea relatiilor ajung intr-un punct in care partenerii trebuie sa se straduiasca mai mult pentru a reusi sa ramana impreuna. Unii spun ca daca se ajunge la acest lucru inseamna ca nu exista dragoste in cuplu, insa specialistii sunt de parere ca astfel de comportamente sunt cat se poate de normale.

VEZI SI

Metode sa te refaci dupa despartire

Da si Nu atunci cand consolezi o prietena dupa o despartire

Insa, se pare ca a fost identificat primul semn care da de inteles ca ceva ar trebui sa se schimbe in relatie in cazul. Si acel esmn este aparitia cicalelii.

Cicaleala apare de fiecare data cand nu ne convine ce fel se comporta partenerul sau cand dorim sa schimbam ceva la el. Cuplurile in care cei doi parteneri se cicalesc au sanse, potrivit specialistilor, sa ramana impreuna de doar 30%. Tocmai de aceea au fost efectuate studii pentru a intelege ce fel se poate elimina acest obicei din cuplu. Si pentru a face lucrul acesta, a trebuit sa fie descoperit motivul pentru care apare cicaleala. Acela este plictiseala.

Asadar, plictiseala duce catre cicaleala. Si, potrivit specialistilor, plictiseala si cicaleala se combat cu doalog. In cazul in care va gasiti intr-o asemenea situatie, ar trebui sa va deschideti sufletul catre partener si sa discutati, sa descoperiti din nou care sunt lucrurile pe care va place sa le faceti impreuna si sa treceti peste momentele neplacute.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *