Search for content, post, videos

„I s-a rupt extensia de la penis” si „Nu ii placea Frozen” Iti vine sa crezi asa ceva? Motivele lor pentru a divorta i-au lasat masca pe judecatori!

De-a lungult timpului, au fost inregistrate unele dintre cele mai viudate motive pentru care unele cupluri au ajuns la divort. Motivele pentru care s-a cerut divortul au fost atat de stupide, incat pana si judecatorii au ramas masca.

De exemplu, o femeie din Japonia a decis sa divorteze de sotul ei din cauza ca acestuia nu i-a placut filmul animat „Frozen”. „Daca nu intelegi de ce este genial filmul acesta, inseamna ca e ceva in neregula cu tine ca si persoana”, a declarat femeia despre sotul ei.

Un alt cav incredibil este cel al unui divort din Dubai. Un barbat de acolo a vrut sa divorteze de sotia lui din cauza ca aceasta ar fi fost posedata de un „duh din lampa”. Mai mult decat atat, omul sustinea ca femeia a refuzat sa faca sex cu el din cauza ca era posedata si chiar a incercat sa o exorcizeze.
Dupa ce a aflat ca sotia lui este nesatisfacuta din punct de vedere sexual, un rus si-a pus extensie de penis. In timpul unei partide nebune de sex, proteza a cazut iar femeia a decis ca „este satula de sex prost” asa ca a cerut divortul.

Un alt caz de rasul lumii vine tot dintr-o tara araba. Se pare ca o femeie ar fi descoperit ca sotul ei o avea trecuta in telefon drept „Guantanamo”. Barbatul sustine ca a vrut ca nimeni sa nu stie cand vorbeste cu sotia sa si ca de aceea ar fi trecut-o astfel in telefon, insa explicatia sa a fost zadarnica.
Un barbat a decis sa divorteze de sotia lui dupa ce a vazut o fotografie cu ea in timp ce saruta un cal. Femeia nu si-a cerut scuze si a spus ca fotografia arata cat de fapt iubeste de fapt caii pur-sange arab, asa ca barbatul a bagat divort.

Poate cel mai ciudat caz de divort este al unui om de 99 de ani din SUA. El a gasit scrisori amoroase intre sotia lui de 94 de ani si un barbat cu care aceasta ar fi avut o escapada in 1940. Omul a decis sa divorteze la 99 de ani, considerand-o pe sotia sa ca fiind infidela.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *