Search for content, post, videos

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii

A doua jumatate a verii pare sa fie destul de intensa, dupa cum arata astrele, din punct de vedere al dragostei. Astfel, la capitolul amor, vor avea loc o serie de evenimente care sunt destul de critice pentru viitorul fiecarei zodii.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – BEREBC

Dupa data de 15 iulie, Berbecii vor intra intr-o perioada destul de grea din punct de vedere amoros. Mai precis, vor aparea discutii in contradictoriu cu persoana iubita, iscate de la cele mai mici probleme. Acest lucru ar trebui sa ridice semne de intrebare cu privire la viitorul relatiei lor.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – TAUR

Taurii petrec a doua jumatate a verii incercand sa-si gaseasca jumatatea. Din pacate, nu vor avea mare succes in gasirea unei persoane care sa le impartaseasca toate conceptiile despre viata.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – GEMENI

Gemenii intra inca de la inceputul lunii iulie intr-o perioada perfecta din punct de vedere amoros. Mai precis, incepand de pe 6 iulie vor demara actiuni pentru a “imputernici” o relatie deja stabila. Totul va culmina pe data de 25 iulie, cand astrele arata ca sunt sanse foarte mari de pecetluire a unei relatii, deci poate chiar casatorie.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – RAC

A doua jumatate a verii se dovedeste a fi linistita pentru raci, din punct de vedere amoros. Mai precis, dupa ce incepand de pe 20 iulie vor da de o persoana care le aduce liniste in suflet, intreaga luna august o vor petrece alaturi de acea persoana.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – LEU

Nimic special si schimbator pentru nativii din leu in dragoste in a doua jumatate a verii. Relatia in care se afla merge ca pe roate, datorita faptului ca persoana iubita se implica foarte mult in ceea ce au.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – FECIOARA

Fecioarele trec printr-o perioada destul de dificila incepand cu data de 10 iulie. Persoana iubita da de inteles ca nu ar mai fi interesata de relatia in care se afla, ceea ce ii va bulversa totoal pe nativii din Fecioara. In luna august vor intelege in final ce au de facut, chiar daca acest lucru ar putea insemna sa ramana singuri.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – BALANTA

Balantele isi doresc ca in a doua jumatate a verii sa se axeze pe viata profesionala, insa acest lucru nu se va intampla din cauza ca vor cunoaste o persoana care le va fura mintile. Astfel, vor petrece a doua jumatate a verii cu capul in nori si vor trai momente de pasiune intensa.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – SCORPION

Scorpionii vor incerca, incepand de pe data de 20 iulie, sa isi consolideze relatia, avand in vedere ca au impresia ca persoana iubita nu isi mai da interesul. Insa, chiar daca vor face tot posibilul pentru a reinvia flacara pasiuni, nativii acestei zodii nu vor avea succes. Spre finalul lui august insa, e posibil sa cunoasca pe cineva care sa le ia mintile.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – SAGETATOR

Sagetatorii pe de alta parte vor afla vesti destul de neplacute cu privire la relatia in care se afla, inca de pe data de 5 iulie. Aceste vesti ii vor face sa ia o decizie radicala, in urma careia vor ajunge singuri. Insa, isi vor reveni foarte repede si isi vor da seama ca nu merita sa sufere, asa ca vor incepe din nou sa-si traiasca viata. De aceea in august se preconizeaza momente de pasiune intensa.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – CAPRICORN

A doua jumatate a verii se va dovedi destul de agitata pentru nativii din Capricorn, din punct de vedere amoros. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca vor da de o persoana care efectiv le va lua mintile si nu vor sti cum sa gestioneze situatia. Mai ales ca majoritatea nativilor acestei zodii sunt deja cuplati. Ar fi bine sa fie atenti la ceea ce isi doresc.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – VARSATOR

Varsatorii traiesc una dintre cele mai frumoase perioade in dragoste, in a doua jumatate a verii. Sunt sanse foarte mari de “pecetluire” a unei relatii, poate chiar casatorie, la fel ca si in cazul Gemenilor. Nativii acestei zodii vor fi in al noualea cer din punct de vedere amoros incepand cu data de 6 iulie.

Horoscop dragoste pentru a doua jumatate a verii – PESTI

Pestii insa trec pintr-o perioada destul de agitata in a doua jumatate a verii. Acest lucru se intampla din cauza ca sunt foarte nehotarati si agitati in ceea ce priveste relatia in care se afla. Vor fi nevoiti pana la urma sa faca o alegere, pentru a nu rani o persoana care ii iubeste nespus de mult.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *