Search for content, post, videos

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste

Luna aprilie se arta destul de zbuciumata din punct de vedere amoros. Mai precis, astrele par sa rezerve o serie de schimbari in amor pentru majoritatea nativilor zodiacului iar aceste schimbari ar putea sa deapeste cap intreaga viata a unora dintre ei.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – BERBEC

Berbecii trebuie sa fie foarte atenti cu privire la felul in care se comporta cu persoana iubita, mai ales la inceputul lunii aprilie. Este foarte posibil sa aiba o serie de scapari comportamentale care sa duca la o ruptura definitiva in relatie, catre a doua jumatate a lunii.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – TAUR

In ciuda faptului ca isi dau toata silinta sa le fie pe plac persoanei iubite, nativii din Taur nu reusesc sa faca acest lucru aproape deloc. Luna aprilie este luna in care vor incepe sa isi puna serioase intrebari cu privire la viitorul relatiei in care se afla si este posibil sa ia o decizie care le va afecta inmod pozitiv viitorul.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – GEMENI

Gemenii sunt nativii zodiacului care se bucura de o luna minunata in aprilie, din punct de vedere amoros. Pe langa faptul ca isi doresc si incearca din toate puterile sa faca tot ceea ce o multumeste pe persoana iubita, primesc din partea acesteia aceeasi atitudine. Asa ca luna aprilie este una de calm si frumusete amoroasa.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – RAC

Racii pe de alta parte se vor confrunta cu o serie de probleme destul de adanci din punct de vedere amoros incepand cu a doua jumatate a lunii aprilie. Mai precis este posibil sa isi dea seama ca au facut o mare eroare atunci cand au decis ca incheie relatia in care se aflau si ca isi doresc nespus de mult sa se reintoarca la acea persoana. Felul in care vor aborda problema le va decide viitorul amoros.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – LEU

Luna aprilie este linistita pentru Lei din punct de vedere amoros, avand in vedere ca nativii acestei zodii se concentreaza foarte mult pe partea profesionala in aceasta perioada. Cu toate acestea, spre finalul lunii, este posibil sa intampine o serie de dificultati in comunicarea cu persoana iubita din cauza faptului ca sunt destul de epuizati. Insa totul se va rezolva foarte repede.’

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – FECIOARA

Fecioarele pot spune ca luna aprilie va fi una dintre cele mai stresante din punct de vedere amoros in acest an. Astfel, la inceputul lunii vor avea impresia ca sunt indragostite pana peste cap de o persoana incredibila. La jumatatea lunii insa aceasta persoana se va dovedi a fi total altfel de om decat au crezut Fecioarele la inceput. Aceasta deceptie ii va face pe nativii acestei zodii sa ia o decizie grea din punct de vedere amoros la finalul lunii.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – BALANTA

Balantele vor intelege ceea ce vor cu adevarat de la viata din punct de vedere amoros in aprilie. Mai precis, dupa ce vor fi experimentat amorul cu diverse persoane, nativii din Balanta vor putea spune cu manape inima ca au inteles ce cauta la o persoana care sa le fie alaturi pe parcursul vietii. Si spre fericirea lor este posibil ca la finalul acestei luni acea persoana sa le si apara in viata.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – SCORPION

Scorpionii se afla la o rascruce de drumuri in amor in luna aprilie. Astfel, de la inceputul lunii incep sa-si puna intrebari cu privire la felul in care evolueaza relatia in care se afla iar pe la jumatate lunii isi dau seama ca nu prea le place directia. Asa ca la finalul lunii este foarte posibil sa ia o decizie de a pune capat relatiei lor si de a incerca sa caute alt partener sau partenera.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – SAGETATOR

Sagetatorii sunt sortiti unora dintre cele mai neplacute surprize in luna aprilie a acestui an. Astfel, este posibil ca pe la jumatatea lunii sa afle o serie de lucruri neplacute despre persoana de care sunt indragostiti. Vor varsa multe lacrimi din cauza tradarii suferite, insa pana la finalul lunii se vor fi pus deja pe picioare. Ar fi bine sa nu caute razbunare, pentru a nu pierde timpul.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – CAPRICORN

Capricornii se confrunta cu o problema destul de ciudata spre finalul lunii aprilie in amor. Astfel, persoana iubita pare sa dea de inteles ca dragostea oferita de ea este direct proportionala cu starea financiara a nativilor cin Capricorn. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa isi puna multe intrebari cu privire la relatia in care se afla.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – VARSATOR

Varsatorii, la fel ca Gemenii, sunt unii dintre cei mai fericiti in luna aprilie, din punct de vedere amoros. Astfel, au parte numai de armonie si fericire in viata de cuplu, ceea ce ii face sa se simta minunat pe tot parcursul lunii.

 

Horoscop amoros aprilie. Ce rezerva astrele in dragoste – PESTI

Pestii pe de alta parte se trezesc intr-o situatie ciudata. Astfel, o persoana de sex opus le dezvaluie ca nutreste sentimente puternice pentru ei iar acest lucru ii da peste cap pe nativii din Pesti, avand in vedere ca acea persoana este foarte apropiata de partenerul sau partenera actuala a nativilor in Pesti. De aceea, nativii acestei zodii vor avea de facut o alegere grea din punct de vedere amoros in aprilie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *