Search for content, post, videos

Heylux este studioul iesean care rescrie regulile in videochat

Videochatul trebuie sa fie un domeniu al profesionalismului desavarsit si al performantei. O afacere condusa la standarde excelente, astfel incat sa fie o activitatea dinamica, sigura, legala si extrem de profitabila pentru toti cei implicati in ea. Din aceste motive, in Iasi, am lansat studioul de videochat Heylux. Credem ca a sosit momentul ca videochatul sa fie comparabil, in functionarea sa, cu orice alta firma de prestigiu din acest oras si din Romania.

 

In acest sens, ne propunem sa punem in practica la Heylux toata experienta unei echipe de femei care a mai condus afaceri de succes in videochat. Astfel, colegele noastre care manageriaza studioul au cunostintele necesare pentru a imbunatati toate aspectele acestuia. Stim sa facem sistemul de angajare mai prietenos, oferim consultanta financiara si legala modelelor, training, transport si sedinte gratuite de limbi straine, asistenta de styling prin sedinte gratuite de make-up si sedinte foto profesioniste. Toate aceste amanunte sunt atent studiate de noi si perfectionate in fiecare luna, astfel incat Heylux sa fie cu adevarat un videochat iesean premium.

Heylux 6-2

In acelasi timp, Heylux ridica standardele videochatului iesean si in privinta avantajelor financiare. Printr-un sistem extrem de flexibil de bonusare, studioul nostru te ajuta sa castigi mai multi bani decat in oricare alt videochat. Iar toate aceste castiguri pot fi verificate de tine printr-un sistem extrem de precis si de transparent, astfel incat tu sa fii mereu sigura ca totul este de o corectitudine deplina.

Heylux 6-3

Nu in ultimul rand, Heylux rescrie regulile si in privinta respectului aratat modelelor. In videochatul nostru, intelegi in fiecare zi ce inseamna sa fii respectata ca femeie, ascultata si indrumata asa cum trebuie. Credem ca, prin respect, toata lumea va munci cu inima deschisa si banii vor veni la pachet cu multumirea sufleteasca. Din toate aceste motive, credem cu tarie ca Heylux este studioul de care videochatul iesean are nevoie si ca standardele sale premium vor ramane pentru mult timp un varf de profesionalism in acest domeniu.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *