Search for content, post, videos

Greseli pe care le faci fara sa vrei si iti distrug relatia

Nu iti sugeram sa te joci cu el dar, te sfatuim sa iti pui frana pasiunilor si dorintelor si sa rezisti tentatiei de a cadea in plasa de fiecare data cand un barbat isi manifesta intentiile fata de tine.

Greseala 1: Incerci sa reabilitezi un “baiat rau”

A pune capat unei relatii nu e niciodata usor si, chiar daca singuratatea nu este si nici nu poate fi idealul pe termen lung, a sta intr-o relatie alaturi de o persoana langa care te simti singura si neimplinita nu e o o idee buna. Si asta chiar daca te simti tentata sa-I mai dai o sansa si sa mai incerci. Trebuie sa stii intotdeauna cand sa tai legatura care te tine prizoniera si sa te eliberezi de “bagajele” in plus, pentru a putea fi cu adevarat pregatita atunci cand barbatul protrivit ti se va ivi in cale.

Greseala 2: Cauti perfectiunea

greseli in relatii Nu te vom incuraja sa te asezi la casa ta alaturi de primul barbat care iti va acorda putina atentie doar pentru ca “domnul perfect” ar putea sa nu existe. Cu toate acestea, te sfatuim sa-ti lasi visele si dorintele la o parte si sa incerci sa analizezi cat se poate de logic si obiectiv calitatile pe care le doresti de la alesul inimii. Pastreaza-ti si mintea deschisa asupra defectelor atunci cand il intalnesti, si incearca sa le analizezi si pe acestea obiectiv.

Greseala 3: Te compatimesti

Rezista tentatiei de a-ti deplange soarta de a fi singura mereu si neimpacata. Nu vei reusi decat sa-l faci sa se intrebe daca oare intr-adevar esti chiar asa de nepotrivita pentru o relatie si o companie neplacuta. Nu-ti deplange soarta pentru ca nu stii ce iti va rezerva viitorul. Esti singura si te plictisesti? Fa-ti un abonament la o sala de fitness, inscrie-te la cursuri de dans, iesi in oras cu prietenele. Singuratatea are si ea avantajele ei, ai mai mult timp pe care sa ti-l dedici tie, trupului si psihicului tau. Incearca sa vezi partea plina a paharului si sa te bucuri de ce ai.

Greseala 4: Esti prea egoista

E bine sa fi independenta si autosuficienta dar, uneori, aceste calitati te pot face sa devii mai egoista si mai putin romantica, incercand mereu sa conduci si sa iti impui punctul de vedere si atunci cand nu se impune acest lucru. Pe barbati nu numai ca ii vei speria cu o asemenea atitudine dar ii vei si indeparta de tine. O relatie presupune doua persoane diferite, fiecare cu gandirea si dorintele ei proprii iar deciziile trebuie luate impreuna indiferent daca in final le veti alege pe ale tale sau ale lui.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *