Search for content, post, videos

Greseli pe care le fac femeile in dormitor

Daca in general barbatii sunt pusi la zid si cei care nu le inteleg pe femei, astazi iti prezentam doar cateva dintre ,,lucrurile care nu ies ca la carte” si cand vine vorba de sexul frumos.

Nu de putine ori s-a intamplat ca acum sa vrei un lucru, iar in clipa urmatoarea sa iti schimbi preferintele. Starile schimbatoare sunt tipic feminine, iar acest lucru este sustinut de barbati in nenumarate randuri. insa greselile care apar ,,in dormitor” se datoreaza si dorintelor noastre de a arata bine indiferent de moment, chiar daca unele lucruri care le deranjeaza pe femei sunt invizibile pentru partener.

Cine preia initiativa?

Suntem interesate ca totul sa arate si sa fie perfect, chiar si in dormitor. Iar atunci cand partenerul apreciaza gestul, satisfactia este mult mai mare. Din cand in cand poti prelua tu initiativa in dormitor. Nu numai ca va aprecia, ci va putea sa se bucure dintr-o alta postura, tu fiind cea care preia responsabilitatea pentru experienta voatra sexuala.

Nu miza pe aspect

Nu trebuie sa te superi daca el nu a observa lenjeria intima noua, lumanarile parfumate sau nu a sesizat noul parfum. Cu atat mai mult sa ii si atragi atentia asupra acestor lucruri. Important pentru el este ca tu sa ,,intri in joc”, nu sa purtati discutii despre preocuparile fizice.

Incearca si lucruri noi

Desi la inceputul relatiei pasiunea nu lipsa din dormitor, cu timpul fiecare cuplu in parte simte nevoia sa experimenteze lucruri noi pentru a nu face loc plictiselii. Doar pentru el simte nevoia sa experimenteze lucruri noi nu inseamna ca nu se mai simte bine cu tine. Nu lua personal acest lucru! Lucrurile de dincolo de zona de confort pot alunga si cea mai mica urma de monotonie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *