Search for content, post, videos

Ghidul fericii in cuplu: 10 sfaturi speciale pentru femei

Desi exista prejudecata ca o femeie trebuie sa se lase cucerita, totusi initiativa feminina este adeseori apreciata de reprezentantii sexului „tare”. Insa, marea majoritate a femeilor considera firesc sa inceteze sa continue sa-si farmece iubitul odata ce acesta s-a lasat prins in mrejele iubirii.

Mai ales dupa ce entuziasmul inceputului s-a mai domolit, barbatul ar trebui sa aiba permanent sentimentul ca iubita este cea mai minunata femeie din viata lui si, mai ales, ar trebui sa simta mereu ca prezenta ei este cea care ii aduce in orice clipa FERICIREA.

Va propunem acum un mic ghid care va poate asigura o fericire sigura in cadrul cuplului.

1. Acorda-i primul loc!

Orice barbat considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lui. Deci manifesta-ti interesul in ceea ce priveste viata personala a iubitului, ce probleme are la servici, ce-i fac parintii, prietenii, catelul (daca are), cu ce il poti ajuta in orice domeniu.

2. Spune-i mereu ceea ce ai de spus fara sa para un repros sau o critica

Indiferent de discutie, dar mai ales in ceea ce priveste jocul amoros, femeia nu trebuie sa se planga sau sa reproseze. Barbatul doreste intotdeauna sa ii spuni prieteneste si daca se poate dinainte ce anume te-ar satisface (chiar in domeniul erotic). Cel mai penibil cosmar al unui barbat este acela de a-si da osteneala sa realizeze ceva deosebit (indiferent ca e vorba de o fuziune erotica, o excursie, sau o alta surpriza) si sa primeasca reprosuri si afirmatii nesatisfacatoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *