Search for content, post, videos

Gata, a dat-o uitarii pe Antonia! Cine este noua iubita a lui Vincenzo Castellano

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, insa relatia lor a luat o turnura neasteptata si s-au despartit. Vincenzo Castellano si Antonia au ales sa divorteze, insa divortul lor nu s-a finalizat nici pana in prezent, ei avand, de-a lungul timpului, avand numeroase discutii tensionate.

Daca Antonia traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Alex Velea, caruia i-a daruit doi baieti, Vincenzo pare sa fi depasit si el divortul. Conform presei mondene, el ar avea o relatie cu o blonda.

In ciuda faptului ca traieste mai mult in Italia, tot romancele ii sunt pe plac. Potrivit unor surse apropiate celor doi, desi nu s-au afisat impreuna in public, acestia petrec mult timp impreuna si intre ei s-a infiripat deja o frumoasa poveste de dragoste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit presei mondene, cea care i-a cucerit inima lui Vincenzo este o femeie apetisanta si nu pare sa ii lipseasca nimic, din punct de vedere fizic. Daca Antonia este la un pas de perfectiune, noua iubita a lui Vicenzo este total diferita de fosta lui mare iubire. De aceasta data, insa, se pare ca acesta ar fi pus ochii pe o blonda focoasa, iar familia Castellano a acceptat-o cu bratele deschise.

Vincenzo Castellano sustinea in urma cu ceva timp ca relatia cu Antonia s-a terminat din cauza distantei dintre ei. Tot el spune ca nici nu a infidel si nici nu a fost inselat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Cand ea a inceput sa se vada cu Velea, noi nu mai eram impreuna de vreo 4-5 luni. Distanta a facut ca relatia noastra sa se raceasca. Ea nu m-a inselat, eu n-am inselat-o. Ba, chiar, m-a sunat si m-a anuntat ca are o relatie cu baiatul ala. (…) Velea nu are nici o vina. Iar cine a zis ca Antonia i-a spart casa, se pripeste. Poate nici relatia lui cu fosta sotie nu mai functiona”, povestea, in urma cu cativa ani, Vincenzo Castellano.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *