Search for content, post, videos

Gandurile unui barbat, la prima intalnire

E o chestiune care trebuie repetata la nesfarsit: barbatii au o toleranta extreme de mica fata de femeile care vorbesc mult.

1. „Oare intotdeauna vorbeste asa de mult?”

E o chestiune care trebuie repetata la nesfarsit: barbatii au o toleranta extreme de mica fata de femeile care vorbesc mult. Daca vei incepe sa-I povestesti despre colegii tai, prietenii tai, familia ta si vei continua apoi cu tot ce ai citit prin reviste, el isi va pierde repede interesul. Rezuma-te la discutii simple despre hobby-uri, filme, muzica care iti plac etc.

2. „Oare mi-o pot permite?”

Gandeste-te de doua ori inainte de a comanda cel mai scump cocktail sau vin. Barbatii vor auzi imediat in mintea lor sunetul acela inconfundabil al caselor de marcat – vor trage instant concluzia ca esti prea scumpa pentru a te scoate de mai multe ori in oras si astfel vei ramane doar cu aceasta, prima intalnire. Rezuma-te la comenzi medii si pastreaza-ti poftele pentru vremea cand veti avea deja o relatie stabila.

3. „Aflu maine pe tweeter despre noi?”

Dupa prima intalnire, sunt barbate care isi fac griji ca ii vei critica in mod public. Nimanui nu-i place sa afle chestii intime despre el pe twitter, facebook sau alte retele de socializare.

4. „Pot sa o prezint mamei?”

La prima intalnire, fara indoiala, un barbat isi va imagina in primul rand cum arati goala. Isi va imagina insa inca un lucru, care pentru unele femei poate fi considerat dragut iar pentru altele nu si anume, ce va spune mama sa prima data cand i te va prezenta. Pentru a te asigura ca si din acest punct de vedere esti perfecta pentru el, pastreaza-ti calmul si nu sari pe el inca de la prima intalnire. Fii cat se poate de placuta, arata-i ca stii sa fi si un ingeras atunci cand se iveste ocazia.

5. „Se va intelege cu prietenii mei?”

Barbatilor le place sa iasa c femei care se simt bine si in cercul lor de prieteni, alaturi de barbate. Daca inca de la prima intalnire vei incepe sa critici mancarea, sa te comporti urat cu chelnerii concluzia pe care barbatul de langa tine o va trage va fi cat se poate de drastica: te poate scoate in oras alaturi de amicii sai dar vei fi o povara.

6. „Sa fac oare primul pas in aceasta seara?”

Sex. Sex. Sex. E singurul lucru la care barbatii se gandesc, chiar si atunci cand te intreaba despre locurile in care ai copilarit. Chiar daca majoritatea nu vor incerca sa se culce cu tine inca de la prima intalnire (stiu si ei sa isi joace cartile de baieti buni), se asteapta sa primeasca o anumita confirmare ca intre voi exista o oarecare chimie si ca vor avea parte si de o a doua intalnire. Semne subtile precum o mica atingere, un zambet bine plasat sau o mangaiere pe mana pot fi de ajuns in aceasta situatie.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *