Search for content, post, videos

Gandurile incredibile ale barbatilor cand vad o femeie in pantaloni

Pantalonii au devenit o alegere tot mai des facuta de femei in materie de vestimentatie, fapt ce, deseori, le reduce feminitatea specifica si poate chiar schimba viziunea barbatilor asupra lor.

 

Constatarea a fost facut de Demetri Marchessini, un magnat in domeniul transporturilor care a reusit, insa, sa dea lovitura prin lansarea cartii “Femei in pantaloni: perspectiva reala” (“Women in Trousers: A Rear View”). Aceasta a tras atentia publicatiei britanice “The Guardian”, care a descoperit in lucrarea scrisa o viziune altfel, dar reala care explica ce cred, de fapt, barbatii despre femeile care nu ies din pantaloni.

 

Demetri Marchessini se plange, in cartea sa, de alegerea tot mai des facute de femei in materie de vestimentatie. “Ador femeile si imi place sa le vad frumoase. Toti avem obligatia de a arata cat mai atragator posibil, fara a fi ostentativi. Ma doare sa vad femei care arata oribil pentru ca prefera pantalonii in locul fustelor sau al rochiilor”, marturiseste Marchessini, in cartea sa.

 

Pana aici, spusele milionarului de origine greaca sunt acceptabile si chiar acceptate si de femei. Insa unele conceptii cu privire la cum sunt femeile imbracate in pantaloni pot fi considerate jignitoare de reprezentantele sexului frumos, in ciuda faptului ca multi barbati chiar asa vad domnisoarele si doamnele imbracate in tinute prea masculine, defeminizante.

 

Iata cinci pareri masculine despre femeile in pantaloni:

 

“Plimbandu-te pe orice strada vei vedea femei care au transformat pantalonii intr-o uniforma de zi cu. Acest obicei vestimentar reda un comportament ostil. Se imbraca invers decat ar vrea barbatii sa le vada, in mod intentionat. Este un comportament contradictoriu cu nevoia umana de a fi placut vederii.”

 

“Pentru ca femeile nu se pot vedea cu adevarat din spate, majoritatea nu stie ca pantalonii ales nu avantajeaza posteriorul. In esenta lor, pantalonii sunt facuti pentru barbati.”

 

“Nenumarate femei care ar arata superb in rochii sau in fuste sunt neatragatoare pana la ridicol in pantaloni.”

 

“Cu cat o femeie se imbraca mai des in pantaloni, cu atat este mai putin atragatoare in ochii barbatilor.”

 

“Desi stiu ca barbatilor nu le plac pantalonii pe femei, ii poarta in mod intentionat.”

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *