Search for content, post, videos

FOTO Top 5 cei mai sexy tatici celebri

O revista pariziana a intocmit un top al celor mai sexy 5 tatici faimosi. Ni s-a parut un top foarte reusit asa ca vi-l prezentam si voua. Distractie placuta si bravo lor, taticilor!

 

Sexy daddy nr.1: David Beckham
Faimosul fotbalist, cu o senzualitate aparte, este primul in topul celor mai sexy tatici. Ne plac ochii sai patrunzatori, corpul de Adonis si tatuajele care nu strica nimic. Impreuna cu sotia sa Victoria Beckham, au total in 4 copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven. Si nu cred ca se opresc aici, deoarece porumbei au marturisit ca isi doresc si un al 5-lea copil!

 

Sexy daddy nr. 2: Brad Pitt
Brad Pitt este in mod cert un sex simbol. De ceva timp el cultiva un look putin neglijent, dar cui ii pasa, dragostea noastra este neconditionata. Brad este ceea ce putem numi “un tata de serie”, aderand la echipa Angelinei Jolie, formata din Maddox si Zahara. Impreuna l-au adus pe lume pe Shilol Nouvel, apoi l-au adoptat pe Pax Thien, iar apoi au devenit parintii gemenilor Knox Leon si Vivienne Marcheline. Evident, cei 2 au aceleasi preferinte pentru nume ciudate.

 

Vezi FOTO si citeste continuarea pe bebelu.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *