Search for content, post, videos

Fii pe faza! Iata cele mai intalnite minciuni spuse de barbati, cand vor sa se vada cu alta femeie

„Barbatii iti vor spune multe, ca te iubesc, si cum, si cat…” doar pentru a-si putea atinge scopul. 

Problema cea mai des intalnita la cei mai multi barbati este ca desi se straduiesc foarte mult sa le iasa, nu stiu sa minta.

Barbatii inca neprinsi de catre partenere, nu inseamna ca au mintit perfect ci pur si simplu ca femeile respective ignora orice semn ce le iese in cale, fie din lipsa de interes, fie pentru protejarea casniciei, a relatiei de cuplu.
Iata cele mai intaknite minciuni spuse de barbati atunci cand vor sa se vada cu alta femeie:

Am fost chemat urgent la serviciu pentru o sedinta fulger cu actionarii. Ai auzit-o si tu, am auzit cu totii despre aceasta scuza. Daca stii ca barbatul care ti-a spus o astfel de „veste” este un tip usor fustangiu, poate ar trebui sa iti pui un semn de intrebare in privinta lui.

Ies cu baietii. Statea la televizor, cand dupa un mesaj mai mult sau mai putin suspect iti spune direct fara sa iti ceara parerea ca iese cu baietii, poate ar trebui sa te intrebi daca acei baieti au cumva picioare lungi, par blond platinat si decolteu adanc.

Dupa o intarziere de 3 ore, ti-a spus ca i sa defectat masina pe drum. Chiar l-ai crezut? 3 ore? Probabil a avut o problema mai indelungata la airbag-uri.

Merg la fotbal cu baietii, nu aud telefonul. Ce poate fi mai usor decat sa ii spui partenerei merg la fotbal, iar ea sa creada ca tu chiar dai totul pe teren, iar telefonul tau e undeva in dulapul din vestiar, iar saracul de tine chiar nu ai cum sa il auzi… evident din bratele focoasei roscate de la magazinul din colt.

Am fost retinut la serviciu. Sigur ca da, absolut, in fiecare zi, in ultima luna… Daca s-a intamplat in genul acesta poate ar trebui sa iti pui un semn de intrebare si nu ar strica sa fi putin mai atenta la pasii acestuia.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *