Search for content, post, videos

Fetisuri sexuale ascunse in functie de tunsoare, la femei

Tunsoarea este unul dintre aspectele estetice care defineste o femeie, caci fiecare stil in care o femeie prefera sa-si poarte parul dezvaluie cate ceva despre preferintele ei.

Femeile tunse scurt

Incredere si chiar indrazneala – aceste trasaturi le dezvaluie o coafura scurta despre femeia care o poarta. Femeile tunse scurt sunt cele mai libertine dintre toate, cele mai nonconformiste, fiind dispuse sa incerce absolut orice intre asternuturi doar din curiozitate. Din acest motiv, este dificil sa spui ce nu ii place in pat unei femei tunse scurt. Raspunsul ar fi mai degraba: „ii place orice”. Dunt aventuriere, iar increderea in propra lor senzualitate le face sa fie dispuse sa incerce si fetisurile sexuale considerate tabu. Un barbat care-si doreste o partenera sexuala foarte libertina ar trebui sa si-o aleaga din randul femeilor tunse scurt.

Femeile tunse bob

Femeile tunse bob pun mare pret pe propria senzualitate, dar nu prezinta atata siguranta in sine ca cele tunse scurt. Femeile care au purtat la un moment dat bob in viata stiu ca acesta se intretine, totusi, greu, ca necesita aranjare imediat dupa trezire pentru a arata bine. Totodata, tunsoarea bob nu permite conceperea prea multor coafuri diferite. Il poti prinde cu agrafe si poti accesoriza tunsoarea cu bentite si agrafe, dar este mai dificil sa creezi bucle, sa-l impletesti sau sa realzezi o coada de cal. De regula, femeile care opteaza pentru bob sunt constiente ca exista putine moduri de aranjare a tunsorii, dar sunt perfect impacate cu acest aspect. De altfel, chiar le place constanta in coafura. Iar aceasta trasatura se rasfrange si asupra preferintelor sexuale. O femeie tunsa bob iubeste constanta in orice, inclusiv in viata sexuala. Nu-i prea place sa iasa din rutina. Desi se implica pasional in partidele de sex, nu va antrena in jocuri sexuale cu care nu este familiarizata. Totusi, exista ceva de natura sexuala dupa care este innebunita! Adora sa faca sex in pozitia capra sau doggy style. De ce? Pentru ca este pozitia ideala in care i se vede tot spatele, dar si ceafa. Este pozitia sexuala in care tunsoarea bob aduce toate avantajele sexuale, in care ii sporeste sexualitatea.

Femeile care-si intind mereu parul cu placa

O femeie care prefera pana la extrema parul drept, care si-l intinde zilnic cu placa si se asigura ca firul 14 sta langa 15 este mai dificila intre asternuturi. Din simplul fapt ca poarta parul mereu intins ne putem da seama ca este tipul de femeie care adora ordinea si pune mare pret pe imaginea de sine. Barbatul poate propune tot felul de jocuri sexuale cu o astfel de femeie, dar sa nu indrazneasca sa propuna ceva care ii va strica sau leza intr-o anumita masura imaginea de sine. Si pana una alta… nici coafura. Femeile care obisnuiesc sa-si intinda mereu parul ar prefera oricand sa fie dominante intr-o partida de sex, sa-si puna partenerul pe un scaun si sa stea ele deasupra in timpul contactului sexual pentru ca in felul acesta ele au mai mult control asupra lor insele.

Femeile cu parul ondulat sau cret

Femeile care au parul natural ondulat sau cret sau femeile care si-l onduleaza pentru ca adora buclele sunt firi senzuale, romantice, dar si nastrusnice. Sunt femei jucause, pasionale si cat se poate de libere intre asternuturi. Dar toate cu o conditie! Sa fie tratate ca regine. Daca se simt cumva desconsiderate, chiar daca este vorba doar de un joc de rolul, nu se vor bucura de partida de sex, fiind in stare sa o intrerupa brusc. Atata timp cat simt ca partenerul le apreciaza ca femei, ele sunt dispuse sa faca orice pentru placerea acestuia. Pentru ele nu exista niciun fel de fetis, ci doar jocuri sexuale firesti care merita incercate cu persoana potrivita.

Femeile cu parul foarte lung

Femeile care au parul foarte lung sunt consecvente. In primul rand, ai nevoie de rabdare si consecventa sa cresti parul pana la baza spatelui. Iar aceste trasaturi se regasesc si in comportamentul lor. Femeile care au depus atatea eforturi sa-si alungeasca podoaba capilara inteleg oamenii cu capriciile lor. Sunt constiente ca si ele au „piticii” lor pe creier, motiv pentru care nu judeca si nu desconsidera alti oameni, cu atat mai putin partenerii. Femeia care are parul foarte lung va depune chiar eforturi sa-si inteleaga cat mai bine iubitul pentru a-i putea indeplini poftele. Din acest motiv sunt dispuse la aproape orice intre asternuturi, cu o singura conditie. Nu cumva sa fie trase de par mai brusc si sa se desprinda cateva fire. Nu te chinuiesti sa-l cresti mai bine de cinci-sase ani ca un „domn” luat de val sa ti-l distruga in cateva minute de pasiune!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *