Search for content, post, videos

Fericirea in casnicie dureaza trei ani si jumatate! Cum e posibil

Fericiti pana la adanci batraneti nu exista.

Cuplurile care sunt multumite pana la adanci batraneti se pot considera, de altfel, norocoase, caci fericirea in casnicie dureaza doar trei ani si sase luni, dupa cum arata un studiu recent efectuat asupra a 2.000 de cupluri casatorite.

Cercetarea arata ca partenerii casatoriti de mai bine de trei ani si jumatate nu se mai apreciaza cu adevarat unul pe celalalt. Cu alte cuvinte, intra in zona aceea de confort in care au senzatia ca, oricat de neglijenti ar fi, nu se va intampla nimic rau. Pana una alta, sunt deja casatoriti si cu asta basta.

Studiul efectuat pe 2.000 de cupluri a scos in evidenta ca, dupa trei ani si sase luni, partenerii ies foarte rar impreuna in oras si rareori mai organizeaza cate o seara romantica in doi.

Mai mult de atat, prefera sa adoarma la ore diferite, deseori in camere separate, mananca la ore diferite, disparand astfel conceptul de cina in doi. Nu se mai saruta cand se intalnesc sau cand se despart si nu-si mai spun – te iubesc.

Dupa trei ani si jumatate de casnicie, momentele tandre de imbratisari pe canapea dispar, iar serile – daca sunt amandoi acasa – devin doar o lupta pe telecomanda. Practic, deseori, sotii se transforma, treptat, in colegi de apartament.

Odata puse pirostriile, este mult mai usor si comod pentru parteneri sa devin delasatori fata de relatie, si chiar fata de ei insisi, motiv pentru care multe persoane cresc in greutate dupa casatorie.

Salveaza-ti casnicia in 7 minute! Chestionarul inventat de un profesor american pentru casatorii de lunga durata

De ce ne castiga mai repede increderea barbatii cu ochi caprui

Lucrurile mici fac diferenta iar, odata cu trecerea timpului, tocmai micile gesturi de tandrete si apreciere dispar din cuplu, indica studiul efectuat in Marea Britanie.
In ciuda tuturor acestor probleme, doua treimi dintre persoanele intervievate sunt convinse ca au o casnicie trainică.

Sa devii sigur pe partener nu este un lucru sau, cred aproape jumatate dintre cei intervievaţi, iar 75% din ei considera că aceste schimbări sunt normale intr-o casnicie.
Asa o fi?

 

loading...
<

2 comments

  • […] pe Lyla.ro. bârfe celebritati paparazzi. Ultimele stiri mondene si bârfe vedete poze vedete […]

  • <cite itemprop="author">Cristi.V</cite>

    Pai,este mult ca dureaza si atit,pt ca la cum este lumea in ziua de astazi este si normal.
    O femeie cind vede ca sotului incepe sa-i cam bata vintul prin buzunare,incepe sa-si puna planurile in aplicatie,si pe primul care il intilneste cu buzunarele pline la si pescuit pina incepe sa-i stoarca tot ceea ce gaseste prin buzunare,dupa care altul si altul.
    Asta este casatoria fratilor,cind v-ati casatorit puteti sa fiti siguri ca v-ati pus streangul ( femeia) de git ca de fapt cu el v-ati casatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *