Search for content, post, videos

Femeile insala mai des cand ploua

Pe langa insatisfactiile din relatie, o femeie este influentata si de starea vremii atunci cand insala.

Afirmatia surprinzatoare de mai sus este sustinuta de un sondaj efectuat de doua site-uri care promoveaza relatiile extraconjugale, undercoverlovers.com si illicitencounters.com.

Desi, initial, pare a nu avea credibilitate teoria potrivit careia adulterul comis de femei este influentat si de starea vremii, illicitencounters.com, care are peste 670.000 de membrii, dezvaluie ca in perioadele friguroase si ploioase numarul actelor de infidelitate creste.
CITESTE SI

Cum iti dai seama cand barbatul te insala

Cuvintele care dovedesc ca te insala

Potrivit sursei citate, britanicii care rabda cateva luni bune de frig si ploaie pe an au tendinta de a-si gasi caldura si confortul in bratele partenerului, dar nu neaparat in cele ale iubitului oficial. Statisticile celor doua pagini arata ca femeile sunt cele care cad cel mai frecvent in brate straine cand starea vremii se inrautateste.

In Marea Britanie, femeile sunt mult mai promiscue intr-o relatie decat partenerii lor masculini, avand in medie 2,3 aventuri sexuale cu alte persoane, comparativ cu 1,8 in cazul barbatilor, potrivit undercoverlovers.com. si dau mai multe semne ca insala.

Cifrele sunt sustinute si de illicitencounters.com care adauga, insa, ca femeile sunt mai deschise relatiilor conjugale in timpul sezonului rece si ploios din arhipelagul britanic, comparativ cu perioadele usor mai calduroase. Una dintre cauzele care genereaza acest fenomen tine de timpul indelungat petrecut in fata calculatorului cand este frig afara. Astfel, in acele momente, o persoana este mult mai dispusa sa dezvolte relatii, initial, virtuale cu oameni de sex opus, unele dintre ele materializandu-se si prin aventuri sexuale.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *