Search for content, post, videos

Femeile innebunite dupa sex ale zodiacului. Ele te vor devora

Femeile innebunite dupa sex ale zodiacului sunt, de obicei, acele femei carora le place sa isi „devoreze” partenerii si mai presus de orice sunt acele femei care nu pun neaparat sentimentele pe primul loc, ci mai degraba compatibilitatea sexuala.

Aceste femei innebunite dupa sex ale zodiacului sunt caracterizate, in marea lor parte, de faptul ca frang multe inimi, fiind mereu in cautarea unui partener sexual de elita.

Ca fac acest lucru nu inseamna ca aceste femei sunt usoare sau ca sunt rele ci este pur si simplu in natura lor sa isi doreasca subconstient sa experimenteze cat se poate de mult. Aceste femei innebunite dupa sex ale zodiacului sunt de fapt foarte asemanatoare cu barbatii, fiind ele insele un soi de „vanatori de parteneri”.

Asadar, iata care sunt femeile innebunite dupa sex, ale zodiacului:

Femeia nascuta in Berbec are talentul de a actiona intr-un mod „sportiv” in relatii. Nu are scrupule deloc in ceea ce priveste inselatul aprtenerului si de fiecare data cand va avea ocazia sa faca sex cu un alt partener care i se pare a fi viril, o va face cu cea mai mare deschidere de inima farasa se sinchiseasca de repercusiuni.

Femeile din Taur sunt poate cele mai sexuale native ale zodiaculuui. Le place sexul la nebunie, mult si des. Iubesc foarte pasional si odata ce dau de un partener care le poate stapani in pat, se indragostesc orbeste de el, devenind chiar foarte posesive. Aceste femei nu renunta in ruptul capului la partenerul care le-a „imblanzit” si de aceea au de multe ori de suferit in dragoste.

Femeile din Gemeni si din Varsator se afla pe de alta parte mereu intr-un echilibru in ceea ce priveste dorinta sexuala si cea de a devora sentimente. Gemenele iubesc sexul cu parteneri pe car sa ii schimbe des si si-ar dori ca partenerul stabil sa nu fie deranjat de aceasta latura a lor. Femeile din Varsator pe de alta parte sunt fidele ceea ce le face sa ceara efectiv sex des si mult din partea jumatatii lor.
Nu in ultimul rand, femeile din Balanta au doua fete cand vine vorba de sexualitatea lor. Aceste femei dau impresia ca sunt supuse si ascultatoare, insa in pat se transforma in niste fiare. Balantele recunosc de multe ori ca sunt nimfomane si ca sunt innebunite dupa sex cu mai multi parteneri deodata.

loading...
<

2 comments

 • <cite itemprop="author">Job Part-time</cite>

  Lucru legal la domiciliu.Cautam colaboratori/dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si internationala a cartilor electronice.Se lucreaza comod de la domiciliu maxim 3 ore pe zi (PART-TIME) sau FULL-TIME.Nu necesita experienta.Se ofera curs gratuit prin email de la zero cu durata de 12 zile.Se cere : calculator,conexiune la internet,rabdare,seriozitate,perseverenta.Plata castigurilor este garantata printr-un contract legal cu editura EPUBLISHERS.SRL.Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.Oferim si solicitam seriozitate!!!Castigul depinde numai de dvs.Pentru mai multe detalii trimiteti textul,,INFO,,la adresa de email: iulyiuly31@yahoo.com. Raspund la solicitari in maxim 24 de ore.

 • <cite itemprop="author">Costy</cite>

  ok, garantez cele scrise la zodiile taur si gemeni

  NU ESTE O AFACERE PIRAMIDALA.
  Lucrati part-time IN TIMPUL LIBER pe un calculator conectat la internet si CASTIGATI
  BANI GARANTAT in functie de implicare si realizari, in urma unui curs GRATUIT de 12 zile trimis prin email, la finalul caruia NUMAI DACA DORITI, deveniti dezvoltatori afacere inclusiv pe Piata Americana de carti elecronice (E-Book ). Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de email : cmunteanu55@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *