Search for content, post, videos

Femeile de cariera nu pot atrage barbati! Afla care sunt motivele

Un nou studiu a conchis ca femeile aleg sa-si construiasca o cariera pentru ca le este frica de faptul ca sunt neatragatoare pentru a se casatori. Echipa de cercetatori care a realizat acest studiu considera ca femeile vor alege servieta in detrimentul unui posibil copil cand sunt prea putini barbati in jur.

Cu cat o femeie este mai banala, cu atat ea este mai posibil sa-si construiasca o cariera, sustine studiul, potrivit Daily Mail.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, cercetatorii au ales un numar de barbati dintr-o zona pe care i-a numit rata operationala pentru sex. Dupa ce au colectat date din mai multe regiuni americane, au constat ca proportia femeilor cu cariere infloritoare este mai mare acolo unde rata barbatilor operationali pentru sex este mai mica.

In plus, femeile care au devenit mame in aceste zone au facut-o la o varsta mai inaintata si au avut mai putini copii.

Pentru a demonstra ca rata barbatilor este factorul determinant, oamenii de stiinta au facut mai multe experimente. Au aratat femeilor articole din ziare sau fotografii care le dadeau impresia ca rata posibililor barbati era mai mare sau mai mica si apoi le-au intrebat pe acestea ce e mai important, munca sau familia.

Cand le era indus crezul ca barbatii sunt mai putini, era mai probabil ca ele sa raspunda ca munca este mai importanta. Dar totusi, ele nu credeau ca lipsa unui numar mai mare de barbati ar duce la posibilitati mai mari de angajare femei. in schimb, ele considerau ca exista competitie in a gasi un sot.

Dintre cele 87 de femei care au participat la studiu si au raspuns ca nu se simt foarte atractive, majoritatea erau orientate spre o cariera de afaceri.

Cercetatoarea Kristina Durante, de la Universitatea Texas, din San Antonio, a explicat rezultatele studiului. Rata de barbati la femei influenteaza posibilitatile de a alege o cariera pentru femei? Datele reale si experiementele de laborator sugereaza ca da, a concluzionat ea.

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    Viseaza! Tinteste! Planifica! Actioneaza! Editura EPUBLISHERS.SRL,cauta colaboratori externi !! AFACEREA OAMENILOR CULTI SI INTELIGENTI. Program de lucru part-time pentru extinderea pe piata Nationala si Internationala! Ce oferim: -plata se calculeaza in functie de implicare si realizari -instruire gratuita prin email -contract legal de comision -scrisoare de recomandare -posibilitatea de a lucra de acasa (fiecare isi face singur programul de lucru) Detalii la adresa email doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *