Search for content, post, videos

Femeile aflate la ovulatie sunt mai sexy

Potrivit unui studiu realizat de Elsevier Science Journal, femeile au o postura mult mai sexy in momentul in care se afla la ovulatie.

Cercetatorii care au efectuat acest studiu au observat prin intermediul unei camere ascunse mai multe sute de femei care au trecut printr-un coridor, prin fata unui barbat. Absolut toate cele care se aflau la ovulatie au fost categorisite drept foarte sexy, dsi nu toate au fost considerate neaparat atragatoare, potrivit blogs.babble.com.

Astfel de comportament, desi inconstient, este considerat ca fiind o invitatie din partea femeii, catre masculi, atunci cand corpul ei este gata sa faca un copil. Totodata, se pare ca prin acest comportament femeile isi sporesc sansele sa aleaga exact partenerul pe care il doresc, datorita feromonilor emisi.

Totodata, se pare ca femeile care se afla la ovulatie aleg, iarasi fara sa isi dea seama, sa se imbrace mai provocator. Un alt studiu a conchis totodata ca stripper-itele fac mult mai multi bani in momentul in care danseaza in perioada ovulatiei si ca culoarea pielii li se schimba.

Aceste semne neobservabile cu ochiul liber sunt menite doar sa atraga un partener demn, daca vreti, de corpul unei femei pregatite sa faca un copil.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *