Search for content, post, videos

«Femeia fatala» vs. «Calugarita»! Care si de ce e mai periculoasa!

Cine este defapt femeia fatala si ce are ea in mod special?

Femeia fatala nu este neaparat o femeie foarte frumoasa. Aceasta are calitati pe care doar o femeie ca ea le are. Femeia fatala e plina de sex appeal, aceasta innebuneste barbatii doar prin simpla-i prezenta.

Femeia fatala nu cere, femeia fatala nu intreaba, femeia fatala nu e curioasa, nu o intereseaza, e misterioasa, arata bine, stie sa-si puna in evidenta calitatile si sa-si ascunda defectele.

Femeia fatala are cel mai mult de castigat. Acesteia nu ii este teama ca va fi judecata, nu pune pret pe parerea altora referitor la ea. Aceasta daca vrea, obtine orice in orice moment.

Calugarita in schimb este defapt mironosita. Aceasta se plange mult, se victimizeaza, isi plange de mila.

Calugarita defapt e un drac cu sutana. Aceasta face poate mult mai mult decat face femeia fatala, dar prin auto-victimizarea ei stie sa ascunda aceste lucruri, sau doar crede ca le-a ascuns.

Calugarita actioneaza prost. Nici un barbat nu vrea acasa o victima, o mironosita.
Femeia fatala arata de la inceput ce e, ce poate. Aceasta nu se lasa cucerita de oricine, greu ii ajungi la inima. Este introvertita, nu se plange, nu da semne de interes.

In schimb, calugarita desi numele ii suna putin sacru, aceasta se lasa cucerita de oricine doar din dorinta ei de a se mai victimiza ulterior.

Calugarita e mereu suferinta, mereu plina de probleme, de preocupari. E mereu ranita in dragoste, e mereu victima, pe cand femeia fatala, nu isi arata sentimentele, dar si cand se

lasa cucerita aceasta da tot ce are pentru a face fericit un barbat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *