Search for content, post, videos

Femeia deasupra: cum sa faci sex corect in aceasta pozitie

Pozitia “femeia deasupra” este una dintre cele mai apreciate pozitii de catre femei, dar si una dintre cele mai temute, caci multe dintre reprezentantele sexului frumos nu stiu daca miscarile lor sunt cele corecte pentru a crea placere barbatului de dedesubt.

 

Dar exista mici ponturi care pot fi urmate pentru o mai buna performanta deasupra!

 

1. Increderea in propria sexualitate

 

In timpul rand, cand o femeie este deasupra trebuie sa dea dovada de incredere in sine. Aceasta pozitie placuta de multi dintre barbati are legatura cu fantezia lor de a se lasati dominati. Asadar, ei sunt sclavi, iar ele dominatoarele. Aceasta fantezie este prezenta si in partidele de sex in care femeile nu scot biciul. Este suficient sa fie deasupra. Tocmai din acest motiv femeia deasupra trebuie sa manifeste incredere in sine, sa transmita mesajul “Acum esti al meu!” barbatului de sub ea. Acest lucru se face din privire, din incordarea coapselor, din miscarea bratelor si gesticulatia mainilor.

 

Pentru a arata incredere in propria sexualitate in pozitia “femeia deasupra”, cea care inca are temeri cu privire la cum arata ea cand barbatul este sub ea poate face un exercitiu de imaginatie prin care sa-si infranga temerile: sa-si imagineze cum si-ar dori ea sa arate deasupra, cum isi arcuieste spatele, cum il priveste si apoi sa puna in practica fantezia. Pentru femeile usor mai timorate care ajung deasupra este indicata si crearea unui ambient mai senzual prin aprinderea unor lumanari. Astfel, nefiind camera foarte luminoasa, lumanarile luminand exact cat trebuie, ele se pot concentra asupra lor insele, asupra ce-si doresc cand sunt deasupra.

 

Asadar, primul pas in a face sex corect cand esti deasupra este sa-ti cladesti increderea in propria sexualitate. Increderea in sine face, de fapt, mult mai mult decat orice curs de perfectionare sexuala.

 

2. Gasirea pozitiei confortabile pentru picioare

 

Al doilea pas pentru a face sex corect in pozitia “femeia deasupra” este identificarea acelei pozitii a picioarelor care sa nu le suprasolicite. Pana una alta, daca picioarele nu stau confortabil, femeia va obosi repede si poate spune adio acestei pozitii. Cum iti tii picioarele in timp ce stai deasupra in timpul sexului depinde de la femeie la femeie. Fiecare isi stie pozitia cea mai confortabila.

 

3. Infigerea cu mai multa forta

 

Al treilea pas in a face sex corect deasupra nu tine de ritmul miscarii, ci de puterea bazinului femeii. Barbatului ii place sa simta cum femeia de deasupra se infige cu sete in penisul lui, dar se intampla destul de des ca miscarea ei prin care primeste penisul in interiorul ei sa nu fie suficient de puternica. Pentru a spori puterea si, implicit, placerea barbatului, se poate folosi de picioare. Practic, in pozitia “femeia deasupra”, daca ea isi baga laba piciorului si chiar pulpele sub coapsele barbatului va avea mai multa putere de “infigere” de deasupra, pastrandu-si si libertatea de miscare. Cat despre maini, acestea se pot sprijini de orice: de tablia patului, de pieptul lui, de umerii lui sau de peretele din fata.

 

4. Gasirea ritmului miscarii

 

Abia al patrulea pas este gasirea ritmului. Pentru unele femei, penetrarea foarte adanca poate fi dureroasa. Acesta este cazul femeilor care au uterul retrovers sau care sufera de endometrioza. Dar chiar si in cazul celor care nu au niciun fel de conditie medicala, penetrarea prea adanca poate crea disconfort. Insa pozitia deasupra permite tocmai evitarea acestui disconfort prin penetrarea treptata, usoara, pana la identificarea adancimii potrivite unde nu apare inca durere sau neplacere. Astfel, in pozitia “femeia deasupra” are avantajul de a dicta adancimea si ritmul miscarii.

 

Atentie insa! Femeile nu au atata tesul muscular si nici forta in el pentru a face miscari foarte viguroase, foarte rapide! Este legea naturii asadar, daca simt ca barbatul incepe sa le grabeasca cu mainile sau cu bazinul miscarile, sa nu se simta “depasite” de situatie. Pe de alta parte, si barbatul ar trebui sa stie ca este imposibil ca o femeie care nu este actrita de filme porno sa se miste cu rapiditate si forta cand este deasupra.

 

In aceasta situatie, femeia care sta deasupra poate compensa lipsa de rapiditate cu unghiul penetrarii, care poate fi clasic, de sus in jos, si de la putin oblic la foarte oblic, in masura in care nu genereaza disconfort barbatului. Totodata, poate opta si pentru miscari circulare.

 

In ceea ce priveste placerea barbatului, mai ales in cazul celor care sunt mai putin expresivi, asadar mai “mutulici” in timpul sexului, femeia trebuie sa observe mimica fetei si gesturile lui pentru a descoperi care dintre miscari ii face placere. Pe de alta parte, poate sa copieze miscarile pe care le face barbatul atunci cand incearca sa ejaculeze. Daca stie ca el incetineste ritmul si penetreaza mai adanc inainte de orgasm, poate recurge si ea la acelasi ritm. Daca el atinge climaxul prin frecarea rapida a capului penisului, introducandu-l doar pe acesta in vagin, scurt si repede, poate incerca aceeasi tactica.

 

5. Placerea deasupra sta in “detalii”

 

Insa dincolo de miscare, de tehnica si alte ponturi strategice, ceea ce conteaza de fapt cand este femeia deasupra este atitudinea ei. Si iata ca am revenit la increderea in sine! Chiar daca miscarea este conditionata la un du-te-vino drept, oblic sau circular, femeia are la dispozitia sa propriile maini si libertatea de a le misca cum vrea. Practic, acesta este farmecul pozitiei “femeia deasupra” in timpul sexului: ea isi poate mangaia sanii, isi poate stimula clitorisul si poate mangaia testiculele barbatului printr-o simpla arcuire a spatelui.  

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *