Search for content, post, videos

Femeia deasupra: 6 sfaturi pentru placere maxima

Pozitia sexuala in care femeia sta deasupra barbatului ii permite acestuia o vedere buna asupra trupului feminin, timp in care ea isi poate demonstra abilitatile de maestra intr-ale sexului, pe care le poate dobandi cu ajutorul unor pasi simplu.

 

Pentru femeie, aceasta pozitie sexuala ofera mai multe avantaje: ea poate stabili nivelul si unghiul de penetrare care ii provoaca placere si-si poate stimula concomitent si clitorisul. Dat fiind ca, de regula, cele mai comune miscari ale bazinului din pozitia “femeia deasupra” sunt inainte si inapoi in loc de sus-jos-sus, actul sexual poate dura mai mult pentru care nivelul de excitare al barbatului nu atinge, rapid, cele mai inalte culmi, motiv pentru care nu ejaculeaza repede.

 

Insa, in lipsa unei stari puternice de excitare, partenerul poate sa nu fie incantat de pozitie prea mult timp, motiv pentru care femeia trebuie sa ofere un pic mai mult decat miscarile de du-te-vino.

 

Iata 6 sfaturi pentru placere maxima pentru femeia care sta deasupra!

 

1. Mentine contactul vizual cu partenerul intins pe spate

 

2. Misca soldurile inainte si inapoi astfel incat sa aiba loc frictiune la nivelul clitorisului si al bazinului lui

 

3. Inclina pelvisul in fata pentru a maximiza contactul intre clitoris si bazinul lui

 

4. Cand te inclini pe spate, prinde-i testiculele cu mainile si joaca-te cu ele (de regula usor, iar tare doar la cerere)

 

5. Spune-i sa te maseze pe sani si sa-ti franga usor carnea de pe solduri

 

6. Pune-i o perna sub fund pentru o penetrare mai adanca

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *