Search for content, post, videos

Felul in care te tii de mana cu partenerul tau spune multe despre relatia voastra

Daca ai fost vreodata indragostita, stii cat de bine te simti sa mergi pe strada de mana cu persoana iubita. Poate ca nu observi, dar acest gest spune multe despre relatia voastra si stadiul in care sunteti ca si cuplu. Noi te invitam sa descoperi adevarata insemnatate a diferitelor tipuri de tinut de mana.

1. Cu palma in jos
Daca te tii de mana in acest fel, inseamna ca legatura voastra este bazata pe afectiuni, dar nu pe pasiune. De asemenea dezvaluie faptul ca cel care tine palma in jos are o personalitate mai puternica, preia initiativa si este mai decisiv.

2. Cu degetele incrucisate
Degetele incrucisate simbolizeaza pasiune si o conexiune puternica intre doua persoane. Cand va tineti asa de mana este important ca amandoi sa aveti o strangere ferma. Nu este un semn bun daca una dintre maini este prea relaxata.

3. Va tineti de degetelul mic
Acest tip de tinut de mana inseamna ca amandoi puneti independenta pe primul loc. Aceste cupluri stiu sa respecte spatiul si intimitatea celuilalt. De asemenea poate indica faptul ca trec printr-un moment delicat cand unul dintre cei doi simt nevoia sa fie doar prieteni.

4. Il tii cu ambele maini
Cand iti folosesti si cealalta mana pentru a tine pe cineva de mana inseamna ca lucrurile devin serioase. Din pacate nu este mereu un semn pozitiv: poate insemna si faptul ca te transformi in tipul de partener posesiv.

5. Va tineti de brat
Deobicei, cuplurile se vor tine de brat atunci cand sunt la un eveniment. Insa, daca se tin de mana asa in fiecare zi inseamna ca partenerul care il tine pe celalalt de brat simte nevoia sa fie protejat sau nu este sigur pe relatie.

6. Nu va tineti de mana
Daca partenerul tau evita sa te tina de mana poate fi un semn ca nu este atat de interesat de tine. De asemenea poate insemna ca este timid sau isi doreste intimitate. Nu lua decizii irationale si uita-te si la alte semne.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *