Search for content, post, videos

Fara inhibitii, totul despre frigiditate

“De fiecare data cand un barbat doreste sa faca dragoste, exista o ordine armonioasa a lucrurilor care trebuie neaparat sa fie respectata: in primul rand el trebuie sa isi armonizeze starea cu aceea a femeii.”

Su-nu-ching

Frigiditatea este starea unei femei care se confrunta cu dificultati in atingerea orgasmului si chiar in perceperea senzatiilor placute in timpul unei intalniri amoroase. Punctul de vedere real este insa mai trist. Nu numai ca nu exista femei care nu ajung la orgasm, dar exista femei care nici macar nu stiu ca acest lucru exista. Desi pare straniu, mai sunt inca personae care considera ca placerea in timpul actului sexual este exclusiv apanajul barbatilor, pentru ele fiind numai vorba de “datoria” conjugala.

Putem vorbi de doua categorii de “frigiditate”: cea dobandita si cea nativa. Din categoria celor care manifesta o “frigiditate nativa” fac parte acele foarte rare femei care sustin ca nu au simtit niciodata atractie sexuala pentru vreun barbat, ca nu s-au simtit niciodata sexy si nu au avut vise erotice sau dorinte. De asemenea, ele spun ca nu au simtit niciodata placere in vreo intalnire amoroasa.

“Frigiditatea dobandita” este starea de inhibare, repulsie si angoasa fata de iubirea fizica, pe care au capatat-o femeile care si-au inceput viata erotica in conditii ciudate, au suferit vreo trauma sau au fost silite sa faca dragoste cu forta (chiar daca nu violate, uneori “datoria conjugala” pe care o revendica sotii brutali poate fi denumita, pe drept cuvant, violul casnic). Tot in aceasta categorie intra si frigiditatea provocata de unele probleme de sanatate. In toate cazurile, figiditatea poate fi depasita, metodele insa difera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *