Search for content, post, videos

Faptul stiintific care-ti spune ca vei avea o viata sexuala de vis in cuplu

Exista un fapt stiintific dovedit care-ti asigura o viata sexuala incitanta in cuplu pe termen lung!

Care sunt bazele unei vieti sexuale implinite in cuplu? Dorinta sexuala a fiecarui partener in parte? Preferintele sexuale comune? Experienta sexuala dobandita inainte sau in timpul relatiei? Ei bine, oamenii de stiinta au descoperit ca, in realitate, o viata sexuala reusita, pe termen lung, in cuplu este asigurata de un alt factor.

In timp ce un apetit sexual similar cu al partenerului asigura momente incendiare in dormitor, preferintele sexuale diferite intre parteneri sunt, de fapt, cheia unei vieti sexuale implinite intr-o relatie de lunga durata! Aceasta este concluzia unui studiu pe 304 cupluri heterosexuale, publicat in revista de specialitate „Personality and Social Psychology Bulletin”. Practic, exista diferente majore in ceea ce priveste satisfactia sexuala pe termen lung intre partenerii care au aceleasi preferinte intre asternuturi si cei care au preferinte diferite, dar complementare.

Spre exemplu, cand ambii parteneri adora sexul oral, atunci vor avea parte de partide de sex oral incitante. Sau daca amandurora le place sa domine intre asternuturi, atunci se vor bucura de partide de sex incendiare, cu inclinatii BDSM. Insa, toate acestea nu sunt suficiente pentru o viata sexuala implinita pe termen lung, ci doar pe termen scurt.

Pe termen lung este mai recomandat ca partenerii sa aiba preferinte sexuale diferite, pentru astfel reusesc mult mai bine sa se completeze intre asternuturi. Astfel ca un partener care adora sa fie mai mereu „deasupra” se va simti implinit cu un iubit caruia ii place sa fie „supus”, satisfactia sexuala fiind valabila si viceversa.

Complementaritatea sexuala conteaza mai mult decat potriveala perfecta intre asternuturi, mai ales in cazul relatiilor de lunga durata.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *