Search for content, post, videos

Factori care ucid pasiunea in cuplu

Exista multe moduri prin care un cuplu poate sa piarda scanteia care le aprinde dorinta sexuala, iar asta se poate dovedi de cele mai multe ori a fi fatala pentru cei care aleg sa nu comunice despre problemele pe care le intampina.

Nu ar trebui ca discutia despre ce iti place tie sau ce ii place lui sa fie un tabu, ci impreuna ar trebui sa explorati orice taram nedescoperit al placerilor.

Cufundarea in munca sau agenda extraordinar de incarcata pot reprezenta cu usurinta cauze ale pierderii apetitului sexual. Este o greseala pe care o fac foarte multe cupluri care au o viata profesionala activa si, din pacate, de cele mai multe ori acestea ajung in situatia inevitabila in care merg pe drumuri diferite. De aceea, eliminarea stresului ar trebui sa fie prioritatea numarul 1 in momentul in care observati ca exista o distanta neobisnuita fata de partenerul dumneavoastra. Acesta sta si la baza dezvoltarii mai multor tipuri de afectiuni, asa ca este recomandat sa evitati expunerea la stres pe termen lung.

Daca aveti lucruri pe care le-ati lasat nediscutate sau certuri ingropate in trecerea timpului, atunci acestea pot contribui foarte usor la un blocaj psihologic atunci cand vine vorba de interactiune in dormitor. Nu va sfiiti sa discutati tot ce va supara sau enerveaza pentru ca asa veti scapa de greutatile pe care le aveti pe suflet si va va fi mult mai usor sa vedeti ce trebuie facut pentru a remedia situatia intre voi doi.

Este clar ca un pahar de vin poate servi ca un afrodisiac usor pentru o partida mai interesanta, insa daca ingerarea de alcool inainte de actul sexual devine un obicei, nu veti ajunge nicaieri. In plus, obisnuirea organismului cu bauturile tari va duce in cele din urma la un libidou cat mai scazut.

Este important sa pastrati si o forma fizica buna, daca va doriti o atractie permanenta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *