Search for content, post, videos

„Fac sex cu fratele prietenei mele cele mai bune. Dupa una mi-a…” Deznodamantul povestii a dat-o peste cap pe femeie

 

O tanara din marea Britanie a povestit intr-o scrisoare anonima pentru un psiholog ceea ce pateste de aproximativ un an.

Femeia a relatat ca are parte de partide de sex incredibile, asa cum nu a mai trait vreodata, insa ca are o mare dilema.

„El este fratele prietenei mele cele mai bune. Acum un an, l-am vazut la un meci de fotbal alaturi de alti amici si mi-a placut mult de el. Duap o luna, am luat o cina impreuna cu alti prieteni. Atunci am simtit cum isi freaca piciorul de al meu, pe sub masa iar tensiunea sexuala a fost de-a dreptul electrizanta. Nu am putut sa ma abtin si am facut sex nebun cu el in acea seara.

Amandoi am convenit sa ne vedem si a doua oara ca sa repetam experienta. De atunci, ne-am vazut aproape timp de un an, ocazional si am facut sex nebun. Insa, niciodata nu am iesit la o intalnire si niciodata nu am petrecut timp doar noi doi. Mai mult, am devenit prieteni foarte buni.

De doua luni insa, sora lui mi-a spus ca are o prietena stabila. Ea nu stie despre noi doi. La un moment dat, la o petrecere, a venit cu ea. Eram si eu acolo si imediat cum ea a plecat din casa l-am bagat in baie si i-am facut sex oral. A spus ca nu simte ca a inselat-o pentru ca noi doi suntem foarte apropiati. Dar, mi-a spus ca nu vrea sa o paraseasca si sa aiba o relatie cu mine. Ce pot sa fac ca sa-l cuceresc. Dupa un an mi-a rupt inima?”, a scris femeia, potrivit The Sun.

Psihologul ziarului i-a explicat cat se poate de clar ca nu are cum sa-i schimbe sentimenteleacelui barbat si ca el a facut deja o alegere. Ea poate doar sa fie jucaria lui sexuala. Esti de acord cu aceste sfaturi?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *