Search for content, post, videos

Explicatia reala! Afla de ce barbatii adorm dupa ce fac sex

In timp ce ea inca mai tanjeste dupa tandrete si mangaieri dupa ce face dragoste, nici nu trec zece secunde terminarea partidei de sex ca el doarme deja dus.

 

Orice femeie a trecut prin asta: dupa ce a facut sex, cand inca si-ar mai dori cateva mangaieri de la partener, constata, uneori amuzata, alteori usor dezamagita, ca iubitul doarme bustean.

 

De ce adorm, de fapt, barbatii dupa ce fac sex? In spatele acestui fenomen (caci este un fenomen prin numarul mare al reprezentantilor sexului tare ce cad moi dupa ce fac dragoste), se afla un factor psihologic. Adormitul dupa sex este asociat cu evitarea intimitatii. Unii barbati, caci nu toti, si-au creat aproape un reflex din a adormit dupa ce fac sex pentru ca refuza momentele de intimitate si tandrete care, in alte conditii, sunt firesti dupa ce faci dragoste.

 

Pe de alta parte, doar pentru ca ceva este asociat cu altceva, in cazul acesta somnul de dupa sex cu evitarea intimitatii, nu inseamna neaparat ca este si cauzat. Cu alte cuvinte, doar pentru doua fenomene au loc la distanta scurta de timp nu inseamna neaparat ca se determina unul pe celalalt.

 

Insa nu totul este psihologic, in contextul in care sunt numeroase exemple de relatii reusite de cuplu in barbatul nu fuge de intimitate.

 

Un alt factor care favorizeaza aparitia starii de somnolenta dupa sex tine de cortexul cerebral, acea zona a creierului prin care percepem ce este in jurul nostru, putem fi atenti si constienti. Un studiu medical a aratat ca, dupa sex, mai exact dupa ejaculare, cortexul cerebral intra intr-o stare de letargie, incetinindu-si considerabil activitate, fapt ce duce la aparitia somnolentei.

 

Mai mult, la nivel chimic, dupa orgasm, sunt eliberati in organism numerosi hormoni cae induc starea de moleseala ce sfarseste, in final, fie cu un somn bun, fie cu o cearta cu partenera.

 

De altfel, sa adormi dupa sex este chiar un lucru bun. Practic, cei care adorm dupa sex sunt cei care au avut orgasm, iar starea de somnolenta fiind chiar dovada ca nu au mimat orgasmul.

 

loading...
<

3 comments

 • <cite itemprop="author">participant direct</cite>

  Aiurea! Ejacularea la barbat este insotita de un consum mare de calorii!Asta e raspunsul>

 • <cite itemprop="author">participant direct</cite>

  Inregistrati-va pe site, direct, fara sa folositi link-ul de mai sus. Banditul asta vrea sa cistige bani pe spinarea voastra. Da-te dracului mai boule !

 • <cite itemprop="author">Adi</cite>

  Oferta de lucru de
  nerefuzat! Cautam
  Operatori calculator pentru publicare anunturi online. Se lucreaza comod de
  acasa aprox. 3 ore pe zi. Program part-time, vi-l faceti dupa bunul plac. Nu
  este necesara experienta. Cerinte: – cunostinte minime PC ; – necesar
  calculator; – conexiune internet; – rabdare; – seriozitate. Instruire gratuita
  oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire,
  apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Cereti detalii la adresa : nnarcisadrian@yahoo.com
  Oferim si solicitam seriozitate!

  Nu uitati: Succesul
  se ascunde in ambitia de a nu renunta !

  ACTIUNEA PRODUCE
  REZULTATE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *