Search for content, post, videos

Experiente traumatizante la ginecolog: „Medicul mi-a zis ca nu sunt insarcinata, ci doar grasa”

Sa mergi la ginecolog nu este niciodata o experienta prea placuta. Se intampla de multe ori sa plecati dezamagite de comportamentul medicului ginecolog. Astazi impartasim cu voi o serie de povesti din cabinetul doctorului. Mai multe femei au povestit experientele traumatizante prin care au trecut.

„Dupa un control amanuntit, ginecologul meu mi-a spus: ‘Hai sa aruncam o privire la acel cervix. Da, pare destul de curat cat sa-l mananci”‘, Michelle – bibliotecar.

„Am mers la ginecolog disperata, tocmai ce aflasem ca iubitul meu in varsta de 19 ani avusese mai multe relatii sexuale cu alte femei, in timp ce se afla si cu mine. L-am intrebat pe medic daca ar trebui sa-mi fac vaccinul contra HPV si mi-a raspuns ca nu este cazul pentru ca sunt deja prea batrana si ca probabil am fost expusa la toate tulpinile HPV, specific ca am 44 de ani. Mi-a recomandat ca in loc sa cheltui banii pe vaccin, mai bine sa-mi iau o pereche de pantofi noi”, Elizabeth – avocat.

„In momentul in care am observat ca menstruatia este neregulata, am decis sa merg la medic. Eram speriata ca nu cumva sa fi ramas insarcinata. Dupa ce am fost examinata mi s-a spus ca nu sunt insarcinata, ci doar grasa. Pot sa stau linistita. Nu am stiut daca sa ma bucur sau sa plang…”, Andreea – 23 de ani.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *