Search for content, post, videos

Esti inca singura? 5 greseli pe care cel mai probabil le faci

A trecut mult timp de la ultima ta relatie si nu reusesti sa intelegi de ce nu iti gasesti totusi barbatul visurilor? Ar fi bine sa analizezi un pic lucrurile si sa vezi unde gresesti. Iata cateva situatii care pot tine barbatii la distanta:


1. Nu stii ce vrei

In primul rand, ar trebui sa iti definesti obiectivele. Stabileste ce iti doresti de fapt: vrei o relatie serioasa sau preferi sa nu te implici prea mult, cauti un barbat romantic sau iti plac durii, vrei sa fie inalt si plin de muschi sau iti plac mai degraba barbatii subtirei si plapanzi? Cand ti-ai conturat portretul celui pe care il visezi langa tine, iesi la atac! Tine cont insa ca nimeni nu e perfect, asadar nu vei gasi usor intr-o persoana toate caracteristicile pe care ti le doresti.

 

2. Nu realizezi impresia pe care o faci

Esti prea insistenta? Pari disperata? Mergi prea departe? Care e limbajul corpului tau? Daca nu iti dai seama cum esti perceputa, intreaba pe cineva care stii ca iti va spune adevarul. E posibil sa gresesti modul in care te prezinti in fata lumii si asta sa ii tina pe barbati la distanta.
Citeste continuarea articolului pe acasa.ro

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *