Search for content, post, videos

Ești blondă? Uite ce cred oamenii despre tine

După ce au analizat scorurile testelor de IQ pentru mai mult de 10.000 de persoane, cercetării de la Universitatea Ohio, au descoperit că femeile blonde au un procentaj general mai mare decât cele cu părul șten, roșcat sau negru. Mai exact, blondele au obținut un procentaj mediu de 103,2, spre deosebire de brunete care au ajuns doar la 102.7. 

Acest studiu este practic finalul erei în care femeile blonde erau desconsiderate din cauza culorii părului. În fapt, cultura europeană pare a fi de vină pentru aceste mituri care au apărut legat de femeile cu părul blond. Sute de ani s-a spus că femeile cu părul blond sunt mai sexy, dar mai puțin serioase. Ideea de la care au pornit a fost că dacă arăți bine nu trebuie să și gândești. În lumina noilor rezultate, cum că femeile cu părul blond sunt mai deștepte decât celelalte, iată alte 5 idei preconcepute pe care le au sau le-au avut oamenii despre blonde și care au fost demontate.

Bombe sexy

Multă vreme, acfeasta a fost părerea general împărtășită, cum că blondele ar fi bombe sexy. De menționat faptul că o artilerie grea și o femeie au foarte puține lucruri în comun, spun unele voci, ca și replică.. Dar pentru zeci de ani, opinia general împărtășită a fost că blondele s-au născut să hrănească fanteziile bărbaților și atât. O remarcă cât se poate de discriminatoare, care reduce esența unui om la aparențe.

Citește continuarea

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *