Search for content, post, videos

Dovezi ca slabitul este la fel de „complicat” ca intalnirile amoroase

Chiar daca nu ne dam seama, eforturile noastre de slabit aduc mult cu intalnirile amoroase pe care le-am avut. Iata cum!

 

1. Atat slabitul, cat si intalnirile amoroase necesita multe „incercari” si multe esecuri pentru a descoperi, intr-un final, ce ti se potriveste.

 

2. Te preocupi de o cura de slabire la fel de mult cum te preocupi inainte si in timpul unei intalniri amoroase cu un barbat recent cunoscut.

 

3. La fel ca in cazul potentialilor parteneri care, de fapt, nu-ti plac, renunti si la cura de slabire nepotrivia dupa o saptamana.

 

4. Ai nevoie de haine noi atat in timp ce slabesti, cat si atunci cand iesi in oras cu un barbat recent cunoscut care-ti place la nebunie.

 

5. In ambele cazuri stii prea bine ca efortul tau merita, dar n-ai niciun chef sa-l depui.

 

6. Atat in procesul de slabit, cat si la inceputurile relatiilor descoperi lucruri noi despre tine.

 

7. Slabitul si intalnirile amoroase sunt doar niste mijloace pentru a obtine ce-ti doresti: silueta dorita si o relatie de lunga durata care sa te implineasca emotional.

 

8. Regretele sunt inevitabile fie ca ai calcat stramb si ai mancat inghetata sau cartofi prajiti in timpul curei de slabire, fie care ti-ai pierdut timpul cu o persoana care nu merita.

 

9. Atat in curele de slabire, cat si in dragoste, toata lumea iti da sfaturi, toata lumea din jurul tau incearca sa dovedeasca faptul ca ea „stie mai bine”, iar tu evident ca nici nu vrei sa o auzi.

 

10. Totul iti aduce aminte de dieta si de proaspatul partener cu care ai intalniri amoroase – cu atat mai mult reclamele la ciocolata, pizza, cartofi prajiti sau alt produs pentru care ai o slabiciune si care contin scene romantice.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *