Search for content, post, videos

Dovedit stiintific: Barbatilor le plac femeile prostute. Afla de ce

Barbatii sunt programati genetic sa fie atrasi de femeile mai prostute si usor de cucerit.

Desi afirmatia poate sa nu fie pe placul multor femei, este fundamentata stiintific,

Cercetatorii din cadrul Universitatii din Texas (Austin, SUA) au descoperit ca predilectia pe care o au barbatii pentru femeile mai prostute este favorizata de codul lor genetic. Practic, genele ii indeamna sa se simta atrasi catre reprezentantele sexului frumos care sunt mai putin inzestrate intelectual, mai putin stapane pe sine si mai impiedicate. Aceste caracteristici le indica barbatilor ca femeile respective sunt mult mai usor de cucerit.

Oamenii de stiinta din SUA au descoperit ca exista nu mai putin de 88 de factori care fac o femei sa fie mai usor exploatabila, cum ar fi faptul ca-si musca buzele sau ca par usor adormite.

La studiul efectuat la universitatea americana au participat 76 de barbati care au fost pusi sa se uite la mai multe fotografii cu femei si sa indice de care dintre ele sunt atrasi.

Rezultatele cercetarii au dezvaluit ca nu aspectul fizic a contat, ci mai degraba expresia fetei fiecareia in parte. Barbatii au catalogat atragatoare femeile care prezentau o anume vulnerabilitate psihologica, precum imaturitate si lipsa de inteligenta.

Cu toate acestea, atunci cand au fost pusi sa aleaga cu care dintre ele s-ar vedea in relatii de lunga durata, majoritatea a respins tipul de femeie prostuta, optand pentru genul intelectual.

 

loading...
<

8 comments

 • <cite itemprop="author">RAMSES</cite>

  ……………….FEMEI PROSTUTE PTR. BARBATI SARACI CU DUHUL..!!!!!!!!!!!!!1

 • <cite itemprop="author">Gabriel Marinescu</cite>

  Gresit!Barbatilor tineri le plac cele frumoase si prostute pentru ca nu au ei batai de cap(asa cred ei ca va fi toata viata alaturi de una din acestea)ele fiind docile si ascultatoare…insa cu anii prostia se dovedeste un adeversar cu mult mai periculos decat a fost estimat trezindu-se dupa destui ani inselati si parasiti-cea mai buna dovada ca au ales neinspirat!

 • <cite itemprop="author">claudiu</cite>

  daca este proasta poate sa faca sex cu un cioban.nu cred in prostia aceasta.

 • <cite itemprop="author">jioni</cite>

  aaa ,stati asa nu fugiti ; cum adica domne ? daca e prostuta ? nu sa exista domne asa ceva ;e impotriva la biblie si la morala ;deci nu sa exista femei asa ;toate sunt dastepte ;eu cred in dumnezeu sa stiti si in orice

 • <cite itemprop="author">jioni</cite>

  da ce yesty rau ramses ? io am duhu complet sa stii ,ramsese deci nu jicny

 • <cite itemprop="author">Mate</cite>

  Nu stiu daca era necesar unstudiu pentru a demonstra ( stiintific ?!? ) o evidenta !…”Frumoasa si proasta” este alegerea oricarui pusti normal…Pana la o anumita varsta…e in regula…La maturitate…preferintele se modifica…”Frumusetea interioara conteaza” !…Doar ca e exprimarea ipocriziei si a neputintei…”Frumoasa si proasta”…prefera banii…Si daca nu ii ai…e bine si „frumusete interioara” !!

 • <cite itemprop="author">tudor</cite>

  daca ar fi asa tu ai fi regina balului 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *