Search for content, post, videos

Dovedit stiintific: 3 factori bizari care iti asigura o casnicie fericita

Oricat de bizar ar suna, cu cat faci o nunta mai mare, cu atat ai mai multe sanse sa ramai impreuna cu partenerul tau pana cand moartea va va desparti. Este doar unul dintre secretele cel putin ciudate ale unei casnicii fericite, descoperite si dovedite stiintific de mai multe studii. Iata si alte ingrediente bizare, dar sigure, care ajuta mariajul sa reziste in timp!


Fa o nunta cu multi invitati

Daca te gandeai sa scapi de stresul de a organiza o nunta mare, limitandu-te doar la cateva rude si prieteni apropiati, mai gandeste-te o data.

Un departament din cadrul Universitatii din Virginia, SUA, a realizat un studiu pe mai multe cupluri casatorite cu scopul de a identifica satisfactia si fericirea in casnicie in corelatie cu trecutul fiecarui partener.
Intamplarea a facut ca savantii sa descopere un alt lucru interesant, independent de scopul cercetarii – satisfactia si fericirea in casnicie este mai mare in randul cuplurilor care organizeaza nunti cu mai multi invitati. De specificat faptul ca descoperirea este influentata doar de numarul de invitati, nu si de extravaganta petrecerii.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *