Search for content, post, videos

Dezvaluiri senzationale din culisele videochatului! De ce castiga tinerii mai multi bani

Videochatul reprezinta o forma de comunicare, gratuita sau platita, intre 2 persoane, ce se desfasoara prin intermediul unui webcam conectat la computer. Perceptia despre videochat este, in general, una nefavorabila, insa tinerii aleg sa mearga la acest job pentru avantajele materiale pe care le aduce. Videochatul promite independenta financiara, dar si posibilitatea de a scapa de temeri si prejudecati. Tinerele peste 20 de ani, care urmeaza sau nu cursurile unei facultati, apeleaza la videochat in principal pentru sumele de bani castigate.

Gabriela este angajata la FunkStudio si marturiseste ca a fost surprinsa sa descopere ca videochatul nu inseamna doar o prezenta dezinhibata, dar trebuie sa fii si un bun om de comunicare. Adesea, membrii care apeleaza la serviciile unui videochat vor doar sa se relaxeze, sa aiba cu cine vorbi si sa primeasca diverse opinii pentru problemele de zi cu zi. Astfel, multe dintre parerile legate de videochat sunt eronate.

Videochatul non-adult este similar unei sedinte la psiholog, rolul modelelor fiind acela de a-i asculta pe membri, de a le oferi o imagine placuta si de a intretine conversatii relaxate. De multe ori doar conversatiile sunt cele care conteaza, astfel ca modelele trebuie sa dea dovada de amabilitate si carisma. Acestea sunt atuuri importante pentru a obtine succesul in acest job.

Managerul videochatului FunkStudio afirma ca multe dintre modelele lor au renuntat la joburi in cadrul multinationalelor. Acest lucru se intampla datorita programului flexibil pe care videochatul il ofera si sumelor de bani castigate, care sunt cu mult mai mari. Videochatul non-adult este preferat de persoanele mai timide, care doresc in acelasi timp sa-si dezvolte abilitatile de comunicare cu toate categoriile de persoane. Nu se mizeaza pe un corp 90-60-90 ci mai degraba pe capacitatile de conversatie si deschiderea pe care o au in cunoasterea unor persoane noi. Pe langa calitatile mentionate mai sus, modelele din cadrul unui videochat trebuie sa fie feminine, sa-si arate interesul fata de interlocutor, sa fie curioase si sa aiba un aspect fizic curat si ingrijit.

Angajatorii videochaturilor ofera bonusuri consistente la angajare si minim 3500 lei/luna. Pe langa acestea, modelele beneficiaza de un mediu de lucru placut, studiourile fiind amenajate cu cel mai nou tip de mobilier, au parte de traininguri si, cel mai important, confidentialitate.

Ileana: „Fosta corporatista, cu o experienta de 3 ani, intr-un domeniu ce ma facea sa ma simt un robot si in care avansai pe pile. A venit criza iar faptul ca munceam mai bine de 10 -12 ore pe zi nu a contat atunci cand au luat decizia sa ma dea afara. Pentru inceput am fost demoralizata si nu credeam ca ma voi mai putea angaja niciodata. Situatia financiara disperata in care eram m-a facut sa apelez la un studio de videochat. Acum sunt convinsa ca nu voi renunta niciodata la aceasta meserie, este extraodinar de banoasa. Daca in corporate nu depaseam 2200 lei, acum am luni in care depasesc cu mult 2000 dolari! Mediul este mai mult decat placut, pot spune ca ma simt din nou vie!”            

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *