Search for content, post, videos

Descoperirea uluitoare care te va ajuta sa iti imbunatatesti relatia

Cine nu isi doreste sa aiba o relatie perfecta cu partenerul de viata? Eforturile pe care trebuie sa le depui pentru a obtine acest lucru sunt mult mai mici decat iti poti inchipui. De fapt, psihologii sunt de parere ca tocmai aceasta este cheia succesului pentru o relatie care merge ca unsa: cat mai putine eforturi!

Fenomenul psihologic „Efectul Benjamin Franklin”

Atunci cand faci gesturi frumoase pentru cel de langa tine, ai tendinta ca acea persoana sa iti placa si mai mult decat inainte. Sentimentele tale cresc pe masura ce iti hranesti partenerul cu afectiune si fapte placute.Psihologii sunt de parere ca este benefic pentru o relatie ca ambii parteneri sa aiba spatiul necesar pentru a-l multumi pe celalalt. Nu iti coplesi iubitul/iubita cu gesturi despre care stii ca-i fac placere si acorda-i timpul necesar pentru a face si el/ea acelasi lucru.

Daca gesturile frumoase vin dintr-o singura directie, sentimentele celui care le savarseste cresc pe masura ce se implica in a-si multumi partenerul, pe cand cel care le primeste stagneaza si se plafoneaza in relatie.
Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/OWDAqo )

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *