Search for content, post, videos

Descifreaza limbajul trupului masculin! Ce spune un barbat prin gesturi simple

Fie ca abia ai cunoscut un barbat, fie ca iti stii partenerul de ani buni, gesturile simple, de zi cu zi, ale barbatilor dezvaluie multe despre sentimentele si intentiile lor.

 

1. Isi indreapta pieptul si umerii spre tine

 

Chiar daca se uita sau nu la tine, in momentul in care un barbat sta cu umerii si cu pieptul indreptati direct catre tine si nu catre altcineva inseamna ca esti cel mai important lucru dintr-o incapere. Practic, nicio alta persoana de langa voi, niciun obiect din jurul vostru nu este mai semnificativ decat tine! Acest fapt il transmite un barbat catre sta cu umerii si cu pieptul spre. Din aceasta simpla pozitie a corpului, o femeie ar trebui sa inteleaga ca, practic, are libertate de actiune si ca poate decide ceea ce vrea sa faca cu acel barbat, fie ca este vorba de o simpla conversatie, stabilirea unei intalniri sau chiar o noapte fierbinte de sex.

 

2. Zambeste cu gura intredeschisa

 

Cel mai probabil, barbatul este in cautarea unei aventuri scurte, a unei relatii fara atasamente emotionale si obligatii. Un zambet cu gura intredeschisa, mai degraba o jumatate de zambet, arata ca barbatul nu este in totalitate sincer, intentiile sale fiind indoielnice si ascunse, in mare masura, de femeia cu care sta de vorba sau catre care este indreptat zambetul.

 

3. Ridica o spranceana

 

Fie ca ridica in mod evident o spranceana, fie o face intr-un mod mai discret, abia perceptibil, este un semn clar ca barbatul in cauza este interesat de femeia catre care se uita.

 

4. Isi atinge cureaua sau buzunarul de la pantaloni

 

Cand un barbat pune mana pe propria sa curea sau isi sprijina mana bagandu-si un deget in buzunar, inseamna ca vrea sa atraga atentia asupra zonei sale genitale. De altfel, in prezenta unei femei, orice atingere in zona pelvisului, oricat de in treacat ar fi facuta, denota intentia barbatului de a atrage privirile care „barbatia” lui, chiar daca o face in mod inconstient.

 

5. Se uita lung la tine

 

Cand un barbat isi fixeaza privirea in mod indelungat, mai bine de cateva secunde, pe o femeie, acesta cel mai probabil se joaca cu respectiva. Faptul ca mentine contactul vizual mult timp nu inseamna neaparat ca este innebunit dupa femeia catre care se uite, ci poate insemna si faptul ca este pus pe joaca, faptul ca o testeaza si vrea sa o deruteze si chiar sa o incomodeze pe femeia respectiva pana in punctul in care ea ajunge sa se gandeasca doar la el, la privirea lui si la posibilele semnificatii ale gestului sau. Un barbat care se uita lung la o femeie este, in cele mai multe cazuri, „un jucator” care vrea sa deruteze femeia intr-atat pana ea ii pica in pat.

 

6. Sta asezat cu varfurile picioarelor spre interior, indreptate unul spre celalalt

 

O astfel de pozitie a corpului indica nesiguranta in fortele proprii. Cand un barbat sta pe un scaun, spre exemplu, iar labele picioarelor sunt astfel asezate incat varfurile sunt orientat unul spre celalalt, asadar spre interior, isi dezvaluie propria lipsa de incredere. Arata ca ar vrea sa actioneze intr-un anumit fel, dar ii este teama de esec si, pur si simplu, nu se crede in stare sa o faca.

 

7. Zambeste cu gura pana la urechi, dar inchisa

 

Cand un barbat zambeste cu gura inchisa, dar zambetului se intinde de la o ureche pana la cealalata, inseamna ii place cu siguranta femeie catre care se uita, dar ca nu vrea sa dezvaluie prea multe prea repede. Inseamna ca este interesat de femeia careia ii zambeste, dar nu lasa garda jos, tinandu-si in frau emotiile.

 

8. Isi inclina usor capul cand iti intalneste ochii

 

Fie ca trece pe langa o femeie, fie ca sta chiar de vorba cu ea, un barbat care isi inclina usor capul intr-o parte ii transmite femeii, fara sa vrea, ca are anumite sentimente pentru aceasta. Asadar, daca te afli la o iesire in oras, la o petrece si surprinzi un astfel de gest venind din partea unui barbat pe care il consideri placut (cel putin la infatisare), nu ezita sa-l abordezi caci va fi cu siguranta deschis la propunerile tale.

 

9. Zambeste sau rade diabolic, strambandu-si usor linia gurii

 

Un barbat care zambeste sau chiar rade intr-un mod diabolic, evident, adesea strambandu-si linia buzelor, are o personalitate puternica, este tipicul „bad boy” in fata caruia o femeie trebuie sa se tina tare pe pozitii si sa nu-i faca din prima pe plac pentru a-l baga intre asternuturi si a-l tine acolo o perioada. Astfel de barbati sunt siguri pe fortele proprii, adora sa se joace emotional cu femeile. In schimb, atunci cand pica in mrejele unei femei, cand se inhama la o relatie serioasa, sunt parteneri loiali, de incredere si foarte iubitori. Mai greu este, insa, sa-i prinzi!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *