Search for content, post, videos

De cel le place barbatilor sexul cu femei mature

De multe ori fetish-ul barbatilor este sa aiba parte de o partida de sex cu o femeie matura. Acest lucru a incercat sa fie explicat prin diverse studii iar concluziile sunt cu adevarat uimitoare.

Se pare ca babratii au motive foarte clare pentru care viseaza la partide de sex cu femei mature si multi dintre ei sunt cat se poate de multumiti de ei insisi cand au parte de asa ceva.

Astfel, in urma recentelor studii, s-a dovedit ca barbatii au urmatoarele motive pentru care le place sexul cu femei mature:

1. In primul rand, femeile trecute de o anumita varsta au o vasta experienta sexuala. Majoritatea barbatilor prefera sa faca sex cu femei trecute de 45 de ani care, dupa experientele sexuale pe care le-au avut, isi cunosc ele insele foarte bine corpul si sunt dezinvolte si dezinhibate. Nu se feresc sa arate ca le place sexul si mai mult decat atat sunt deschise unor practici sexuale pe care o femeie mai neexperimentata le-ar considera perversiuni.
2. In al doilea rand, barbatilor le place sa faca sex cu femei mature pentru ca acest lucru reprezinta un „fruct interzis”. Multi dintre ei se mandresc cand reusesc sa bage in pat o femeie mult mai in varsta decat ei si care le ofera o noapte de sex cel putin speciala.
3. Al treilea motiv si un motiv deloc de neglijat pentru care barbatilor le plac femeile mature sunt banii. Intr-un mod foarte simplu, ei considera ca femeile trecute de o anumita varsta nu au nevoei de suport financiar, sunt independente din punct de vedere financiar si nu sunt deloc costisitoare. Mai mult decat atat, 90% dintre barbatii care au facut sex cu o femeie matura sustin ca au fost si intretinuti, financiar, de catre acea femeie.

4. Nu in ultimul rand, poate cel mai clar motiv pentru care barbatilor le place sa faca sex cu femeile mature este faptul ca pot face de multe ori orice cu acestea intre asternuturi si sunt in totalitate siguri de cofidentialitate. Cu alte cuvinte, unul dintre motivele principale pentru care barbatii fac sex cu femeile mature, pe langa atractie evident, este acela ca sunt siguri ca sansele ca cineva, respectiv iubita sau sotia, sa afle de o astfel de aventura sunt incredibil de mici, mai ales ca de obicei partenerele mai in varsta sunt si ele implicate in relatii stabile.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Robert Online</cite>

  Un fotbalist se duce la popa,si al intreaba
  Parinte in rai se joaca fotbal?
  Parintele:-Vino maine sa ma documentez
  Zis si facut ….a 2 zii..fotbalistu
  Ei parinte ce ai aflat?
  Parintele:-Pei fiule am 2 vesti una buna si una proasta ..cu care sa incep
  Fotbalistu:-Pei cu aia buna parinte..
  Parintele:-Da bai fiule se joaca fotbal…
  Fotbalistu:-Si cea proasta?
  Vezi continuarea http://goo.gl/7tT5n3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *