Search for content, post, videos

De ce trebuie sa tii cont cand iti alegi un partener mai batran

Dragostea este de cele mai multe ori neinteleasa de cei din jur, dar ea nu a fost facuta pentru a fi disecata de cei care ne privesc sau care ne inconjoara.

Indiferent de ce ar crede ceilalti, este foarte important ca o persoana sa-si pastreze convingerile proprii si sa nu cedeze presiunii sociale, intrucat e posibil ca aceasta decizie sa duca la masuri care nu vor crea nici macar un strop de fericire.

Sunt totusi cativa factori pe care ar trebui sa-i luati in considerare, atunci cand cautati un nou partener sau cand panza iubirii vi s-a asezat peste ochi si ratiune. Unul dintre acestia este reprezentat de varsta. Vezi ce sfaturi are lyla.ro pentru tine in aceasta situatie, citind in continuare.

Inceputurile de relatie sunt de obicei cuprinse de emotii, bucurie si surprize placute. Fericirea pe care o simte cineva atunci cand isi gaseste un nou om cu care poate rezona la aproape toate nivelurile este incredibil de placuta si creierul tinde sa ignore anumite semne vitale, precum o perspectiva realista inspre un viitor impreuna. Chimia de la inceput de relatie si apropierea dintre parteneri nu va putea fi rupta de nimic in faza incipienta, insa odata cu trecerea timpului se poate observa ca exista totusi anumite diferente care pot cauza sau nu discutii aprinse pe domenii diferite. De multe ori, acestea pornesc de la diferenta de viziune si de la lucrurile diferite pe care partenerii si le doresc.

Varsta este un factor important in aceasta situatie, intrucat experientele de viata pot contribui la viziuni diferite asupra unei relatii. Relatia poate incepe sa scartaie, atunci cand partenerii au definitii diferite asupra complexitatii trairii ca unul in doua trupuri. De asemenea, o diferenta de varsta poate aduce cu sine si o lipsa de sincronizare. Chiar daca la inceput totul mergea impecabil, este foarte posibil ca in timp sexul sa nu mai fie la fel, iar sanatatea sa cauzeze cat mai multe suparari.

Specialistii nu recomanda o diferenta mai mare de 15 ani intre parteneri pentru o viata indelungata si linistita impreuna.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *