Search for content, post, videos

De ce trebuie sa porti mereu prezervative la tine

Sa porti prezervative la tine, tu, ca femeie, nu trebuie sa fie o rusine. Faci acest lucru ca sa te asiguri ca faci intotdeauna sex protejat si, implicit, ai grija de corpul tau.

Descopera cateva motive care te vor face sa porti mereu prezervative la tine, mai jos:

Vei detine controlul asupra corpului tau

Decizia de a folosi prezervativul si decizia de a purta la tine este doar o modalitate prin care arati ca esti preocupata de propriul trup si iti informezi partenerul de aceasta hotarare.

Vei avea o viata sexuala mai buna

Se spune ca durata unui contact intim va fi mai lunga daca vei folosi un prezervativ si, in plus, vei fi mai relaxata stiind ca nu ai cum sa ramai insarcinata si nici sa te alegi cu vreo boala, astfel ca vei avea parte de o partida de calitate.

Vei decide daca si cand vei avea un copil

O femeie puternica trebuie sa detina controlul asupra sanatatii sale si a corpului sau, fapt pentru care daca vrei sa te asiguri ca venirea pe lume a unui copil nu va fi o surpriza neplacuta pentru tine, foloseste un prezervativ si asigura-te ca-l ai intotdeauna la indemana.

De asemenea, fiind tu cea care va alege prezervativul vei avea sansa sa alegi fix ce-ti place sau ce ti se potriveste (subtire, extra subtire, cu striatii, fara striatii), fapt pentru care vei obtine mai rapid placerea.

In plus, lunand aceasta decizie ce pare la prima vedere a fi controversata ii vei arata partenerului tau ca esti matura si ai grija de corpul tau, lucru ce-l va impresiona, daca este matur.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *